Obitelji pokojnika ogorčene: "Godinama ide na sprovode da se dobro najede na karminama"

Foto: 123RF

JEDNA žena iz britanskog Slougha već 14 godina redovito ide na sprovode, ali ne zato što je ostala bez nekog bliskog, već kako bi se dobro najela.

Njezini pohodi na karmine, prema pisanju britanskih medija, prolazili su prilično nezapaženo, dok se jednom nije zeznula. Margaret Whitehead nedavno je pokopala 42-godišnju kćer, a na sprovodu je primijetila njoj nepoznatu ženu.

"Nisam je prepoznala, najprije sam mislila da je mojoj kćeri bila kolegica s posla. Tijekom razgovora kazala da je konobarila s mojom Catherine, što ju je odalo jer moja kći nikad nije konobarila", ispričala je Whitehead novinarima.

Malo se raspitala i doznala da se neznanku često može vidjeti na sprovodima, zadušnicama i karminama. Svećenik Noah Connolly iz lokalne crkve također je viđa, a on joj ne može zabraniti da dolazi na sprovode bez obzira na stvarni razlog zbog kojeg to čini.

"Pojavi se na misi nakon sprovoda, a onda ode na karmine. To čini već 14 godina, koliko ja služim u ovoj crkvi, pa je moguće da to radi i dulje", rekao je on.

Ponekad sa sobom ponese i kutiju u kojoj si ponese repete s karmina. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.