Obiteljska: Pogledajte što je jučer objavila Ćorlukina bivša

Foto: Instagram

RIJEČKA manekenka i učiteljica razredne nastave Vedrana Linardić prije osam godina punila je novinske stupce zahvaljujući vezi s nogometašem Vedranom Ćorlukom koji je prije dva dana dobio svoje prvo dijete s pjevačicom Frankom Batelić.

Nedugo nakon što je nogometaš objavio vijest o prinovi lijepa Riječanka i sama se pohvalila obiteljskom fotografijom. Pozirala je sa svojom majkom te uz emotikone srca napisala: "Moja dama. Mama."

Veza Ćorluke i Vedrane trajala je nekoliko mjeseci, a ubrzo je nogometaš upoznao još jednu ljepoticu sa sjevernog Jadrana, pjevačicu Franku Batelić s kojom je prošle godine uplovio u bračne vode te sada dobio i prvo dijete, sina Viktora.

Prije Vedrane Ćorluka je bio u burnoj vezi s Ivom Buzov s kojom je kratko bio i zaručen, a ljubav je bila tolika da je čak tetovirao njeno ime na ruku. Kasnije je priznao da takvo nešto nikad ne bi ponovio. Nakon Vedrane upoznao je Lanu Čermak koju je pred očima javnosti ostavio upravo zbog svoje današnje supruge Franke koju je upoznao na Zrću 2012. godine.

Vedrana se posljednjih godina povukla iz javnog života te se može vidjeti tek na ponekoj modnoj reviji.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.