Objava policije iz Australije je hit: "Margot je pokradena na Oscarima, istražujemo"

Foto: Press

NAKON što su objavljene nominacije za ovogodišnje Oscare, obožavatelji Margot Robbie bijesni su jer glumica nije nominirana u kategoriji najbolje glumice za svoju izvedbu u jednom od najpopularnijih filmova 2023. godine - Barbie.

Čak se oglasila i australska policija. Državna policija u saveznoj državi Victoriji na Facebooku je objavila urnebesnu poruku koja je dosad skupila više od dvije tisuće lajkova i hrpu komentara. Tako su iskazali svoje mišljenje nakon što je Margot izostavljena iz nominacija. 

Policajci su uz Margot

Margot je odrasla u Queenslandu u Australiji, koji nije blizu Victorije, ali tamošnji policajci očito joj čuvaju leđa. 

"POLICIJA ISTRAŽUJE PLJAČKU MARGOT: Policija provodi istragu nakon što je bivšem stanovniku Ulice Ramsay navodno ukradena nominacija za Oscara za najbolju glumicu.

Željeli bismo iskoristiti ovu priliku da podsjetimo sve sadašnje stanovnike Ulice Ramsay i ostatka Victorije da razmotre prijavu bilo kakvog zločina koji nije hitan, poput krađe, putem našeg online alata za prijavu. To je praktičan i jednostavan način da nam podnesete izvješće u bilo koje doba dana", napisali su uz urnebesnu fotografiju.

POLICE INVESTIGATE AS MARGOT ROBBIED: Police are investigating after a former resident of Ramsay Street was allegedly...

Objavljuje Victoria PoliceUtorak, 23. siječnja 2024.

Ryan nominiran, Greta i Margot nisu

Podsjetimo, Barbie je zaradila osam nominacija, no Akademija nije nominirala Gretu Gerwig, redateljicu i scenaristicu, kao ni Margot Robbie, glavnu glumicu, dok je Ryan Gosling nominiran za najbolju sporednu ulogu u filmu.

Ta je odluka razbjesnila fanove koji su preplavili društvene mreže komentarima, a izgleda da se nije svidjela ni glumcu koji je utjelovio Kena. Sada se oglasio o svemu. "Malo je reći da sam razočaran što nisu nominirane u svojim kategorijama", poručio je Gosling u izjavi. 

 

"Jako sam počašćen što sam nominiran zajedno sa svojim nevjerojatnim kolegama koji su glumili u drugim odličnim filmovima. I nikad nisam mislio da ću ovo reći, ali sam nevjerojatno ponosan što sam utjelovio plastičnu lutku imena Ken", dodao je.

"No, nema Kena bez Barbie, a nema filma o Barbie bez Grete Gerwig i Margot Robbie, koje su najzaslužnije za ovaj nevjerojatan film", zaključio je

Pročitajte više