Objavljen prvi trailer za novu sezonu Seksa i grada, pogledajte ga

Foto: Instagram

NAKON dugog čekanja stigao nam je trailer za novu sezonu serije Seks i grad, pod nazivom And Just Like That. Serija će premijeru imati 9. prosinca.

Najnoviji nastavak hit franšize nadovezuje se na šest sezona originalne serije i dva filma. Priča o četiri Njujorčanke i njihovim ljubavnim, seksualnim i karijernim dogodovštinama smatrala se revolucionarnom kada se počela prikazivati 1998. godine. A Just Like That ponovno okuplja Sarah Jessicu Parker, Cynthiju Nixon i Kristin Davis, a njihova kolegica Kim Cattrall odlučila je kako neće ponoviti ulogu Samanthe Jones.

"Imamo neke nove ljude, a imamo i neke ljude koji se više ne vraćaju", rekla je Parker u nedavnom intervjuu za Vogue.

 

U novoj seriji ćemo vidjeti kako se likovi suočavaju s "kompliciranom stvarnošću života i prijateljstva u 50-im godinama". Poznata lica poput Chrisa Notha i Marija Cantonea ponovit će svoje uloge Face i organizatora vjenčanja Anthonyja Marentina, a priključit će im se i neka nova, poput Sare Ramirez i Sarite Choudhury, čime će se povećati rasna raznolikost u seriji. "Nevjerojatan nedostatak raznolikosti bio je ahilova peta serije", rekla je nedavno Cynthia Nixon.

Kim Cattrall je 2017. godine rekla da se neće vratiti ulozi Samanthe Jones, ali je zanijekala da je to zbog optužbi da je diva i zahtjeva za više novca. "Ono što me još uvijek muči je osjećaj da sam na neki način pretvorena u negativku", rekla je. "Nikad nisam tražila novac, nikada nisam tražila ništa posebno, tako da je apsolutno smiješno da me se smatra nekakvom divom."

"I dalje se sve uklapa u isti voljeni ton serije. Odjeća je i dalje vrhunska. I dopustite mi da vam kažem, još uvijek ima puno seksa u ovoj verziji Seksa i grada", poručila je nedavno Sarah Jessica Parker za Vogue.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.