Objavljen trailer serije o prvim damama SAD-a, poznata oskarovka glumi Michelle Obamu

Screenshot: YouTube

U SREDIŠTU povijesne drame The First Lady nalaze se tri najutjecajnije prve dame Amerike - Michelle Obama, Betty Ford te Eleanor Roosevelt. Objavljen je trailer za prvu sezonu serije, koju je režirala Susanne Bier. U jednom danu pregledan je više od 400.000 puta.

U seriji se radi o američkom vodstvu kroz objektiv prvih dama tijekom mandata njihovih supruga. Viola Davis glumi Michelle, Michelle Pfeiffer utjelovila je Betty Ford, a Gillian Anderson je Eleanor Roosevelt. Serija prodire duboko u osobni i politički život žena predsjednika Amerike.

 

Istražuje se sve, od njihovog putovanja u Washington, obiteljskog života, političkih doprinosa koji mijenjaju svijet te utjecaj žena Bijele kuće više nije skriven od javnosti. Premijera serije je 17. travnja na televizijskoj mreži Showtime.

Sve tri glumice koje su utjelovile prve dame napravile su zapanjujuće transformacije. Davis je za strane medije otkrila o pripremama koje je prošla da bi utjelovila Michelle. Razgovarala je s njom, a po kući je isprobala verzije šminkanja kako bi joj čim više sličila.

"Počela sam prošle godine... Imala sam privilegiju i čast i blagoslov da mogu razgovarati s njom i naravno pročitati njenu knjigu, pogledati njen dokumentarac, pogledati svaki video", rekla je te dodala: "Ona je jedna od onih žena i ljudi koji žive životom većim od sebe i nadam se da ću to poštovati."

Pored Davis, Pfeiffer i Anderson, glumačka postava uključuje OT Fagbenlea kao Baracka Obamu, Aaron Eckharta kao Geralda Forda i Kiefera Sutherlanda kao Franklina D. Roosevelta.

U seriji također glume i Dakota Fanning kao Susan Ford, Judy Greer kao Nancy Howe, Rhys Wakefield kao Dick Cheney, Regina Taylor kao Marian Shields Robinson, Lily Rabe kao Lorena Hickok i mnoge druge kao ključne osobe.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.