Objavljena navodna snimka razgovora Lečića s glumicom: Ako ja kažem da, onda je da

Screenshot: Youtube

SRPSKA glumica Danijela Štajnfeld optužila je za silovanje slavnog srpskog glumca Branislava Lečića, a jedan od dokaza koje je dostavila Tužilaštvu je i snimka razgovora koji je sa silovateljem vodila nekoliko godina kasnije. 

Snimku je objavio Insajder, a kako navode, na njoj je prepoznatljiv glumčev glas. Iz sadržaja koji u nastavku prenosimo u cijelosti jasno je da on navode nije negirao. 

Ž: "Ne sjećaš se da sam plakala?"

M: "Sjećam se."

Ž: "Nisam htjela ići tamo. Mislim, nisam htjela biti s tobom nasamo usred noći na mjestu koje ne znam. Od tad sam se osjetila ugroženo. Tada sam se osjećala…"

M: "Zašto?"

Ž: ...nepoštovano od tebe. Možeš li ti to razumjeti ili ne?"

M: "Ja mogu razumjeti, ali to je velika greška. To je moje iskazivanje nježnosti, a ne nepoštovanje. To je dostignuće. Da si ti došla do tog stupnja moje zainteresiranosti da kod mene izazivaš tu emociju. Jesi li normalna? To je za čast, a ne za osjećaj ugroženosti. Zaista najozbiljnije mislim, a ti nemoj povjerovati. Što ti misliš, da to ispada da sam ja netko tko svoj kurac usrećujem i stavljam seksualno u nekoga koga ne poštujem, da ga ponižavam, da podcjenjujem? Netko je zaslužio da ja to poželim. Imaš li uopće pojma tko sam ja?"

Ž: "Znači da ne poštuješ moje 'ne'?"

M: "Ne funkcionira baš sve to tako. Ako ti ja kažem da, onda da. Ako ti kažem ne, onda ne. To je bila jedna nepredviđenost, jedna igra u kojoj se može pojaviti nešto iracionalno. Ako si stvarno isfrustrirana sa mnom, nemoj mi se javiti."

Silovanje se, tvrdi Štajnfeld, dogodilo svibnju 2012. godine. Kako kaže, s Lečićem je tada glumila u jednoj predstavi. U intervjuu je ispričala da ju je Lečić jedne večeri automobilom odveo na nepoznato mjesto i silovao.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.