Objavljene su prve božićne reklame za 2022., jedna posebno oduševila gledatelje

Screenshot: YouTube

BOŽIĆNO razdoblje sve je bliže, a tim su povodom izašle prve božićne reklame. 

Disney je nedavno objavio ovogodišnju blagdansku reklamu koja je dirnula tisuće gledatelja. Animirani crtić pod naslovom The Gift (Poklon), koji prati priču obitelji u koju stiže prinova, izazvao je puno pozitivnih reakcija. Reklama je, kao i ranije božićne reklame Disney UK-a, napravljena u suradnji s dobrotvornom organizacijom Make A Wish.

>>Ella prihvaća novu bebu u obitelji: Disney rasplakao tisuće novom božićnom reklamom

Gledatelji oduševljeni novim božićnim reklamama

Uz Disney, božićne reklame do sada su objavili i brendovi Asda, Sainsbury, Marks&Spencer te TK Maxx. Reklame na YouTubeu već broje nekoliko tisuća pregleda, a gledatelji su oduševljeni. "Obožavam božićne reklame. Svaki put me oduševe", jedan je od komentara.

Ako je suditi po komentarima, Asda je ove godine uspjela nadmašiti očekivanja gledatelja. Njihova reklama prikazuje božićnog vilenjaka koji ulazi u trgovinu te nasmijava kupce i osoblje. "Ovo je odlično, ne mogu se prestati smijati", "Ovo je najbolja božićna reklama ikad", neki su od komentara na YouTubeu.

U nastavku možete pogledati nove božićne reklame brendova.

 

 

 

U listopadu je božićnu reklamu objavila i britanska tvrtka Very.co.uk, koja se bavi internetskom trgovinom. Gledatelji su tada pisali da je tvrtka prerano objavila božićnu reklamu. "To je ono što ne valja s Božićem zadnjih godina - počinje 12 tjedana prije pravog datuma. Prokleto smiješno", bio je jedan od komentara.

Coca-Coline reklame postale sinonim blagdana

John Lewis i Coca-Cola još nisu izbacili nove božićne reklame. Inače, prije nekoliko godina Coca-Coline reklame postale su sinonim blagdana zahvaljujući odličnoj marketinškoj strategiji. Svaka njihova reklama isprati se s velikim interesom te izazove emocije jer su tople i emotivne priče oko blagdanskog stola okosnica reklama ovog brenda.

Osim u božićnim reklamama, gledatelji mogu uživati i u božićnim filmovima. Na Netflixu već sada možete pronaći neke nove božićne naslove.

Ovog mjeseca ta platforma priprema još tri sasvim nova božićna naslova u svojoj produkciji. Riječ je o Falling for Christmas s Lindsay Lohan u glavnoj ulozi, koji će biti dostupan od 10. studenog, te Christmas With You i The Noel Diary. Više o tim naslovima možete doznati OVDJE.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.