"Oće k***c": Eksplicitna pjesma Zagrepčana postala hit u regiji

Foto: Facebook

NA YOUTUBEU je nedavno osvanula pjesma eksplicitnog naziva "Oće k***c" koja je postala pravi hit, a trenutno broji 3,6 milijuna pregleda. Tko stoji iza nje?

Kuku$ Klan iz Zagreba, osim što osvajaju top ljestivce i proširuju vojsku obožavatelja svojom glazbom, to čine i osebujnim stilom te načinom prezentacije regionalnoj publici.

"To je najtvrđa trap stvar u regiji, a pjesma govori sama za sebe. Kada smo vidjeli koliki uspjeh postiže pjesma, rekli smo: 'Hvala ku*cu!'" kažu za Index članovi KUKU$ Klana.

KUKU$i su zagrebačka trap grupa koja na sceni djeluje od 2012. godine, a čine ju Hilj$on Mandela (Ivan Hilje), Goca R.I.P. (Ivan Godina) i Iso Miki (Mislav Kljenak). Trojka je dosad izdala osam projekata od čega su četiri kolaborativna, a četiri kao samostalni izvođači. "Uz to smo snimili i hrpu singlova i featova", dodaju dečki.

Ipak, "Oće k***c" nije jedini hit iz njihove produkcije koji je osvojio regionalne obožavatelje trap glazbe: "Svakim novim potezom nadmašujemo sami sebe. Najveći uspjeh do sada nam je, definitivno, najnoviji projekt "Glupi Tejp" izbačen za Bassivity Digital koji je bio na vrhu svih Deezer ljestvica u regiji."

Kada je riječ o stvaranju glazbe, svatko od njih ima svoju ulogu. "Miki je uglavnom zadužen za matrice i produkcijski dio, a nas dvojica repamo. Doduše, i Miki zna uletjeti s bomba versom, dok mi znamo skombati neki beat", istaknuli su KUKU$i. 

Foto: Mario Malekinušić

Hilj$on, Goca i Iso Miki na jednu su stvar posebno ponosni: "Sve radimo sami i ponosni smo na to jer smo ni iz čega napravili nešto i 'selfmade' smo, a ne neke prodane duše." Kako su s radom počeli prije sedam godina, mnogo se toga s vremenom promijenilo, osobito jedna stvar - "Više novca, više problema", kroz smijeh kažu dečki.

Pjesme KUKU$ Klana često sadrže eksplicitan sadržaj, kako u tekstovima pjesama, tako i u videospotovima. Ipak, njih to ne brine, a okolina ih prihvaća takvima kakvi jesu.

"Na fakultet ne idemo, ali znamo da nas profesori mrze zato što smo digli pare brze, a oni su brijali da ćemo vidit ćuze i dati guze", našalili su se pa dodali: "Šalu na stranu. To što radimo je iskreno i radimo to 'for life'." KUKU$ Klan do groba. Na kvartu smo već odavno legende."

Kako su sami favoriti mnogima, i Kuku$i imaju svoje favorite, no nisu ih željeli imenovati. "Imamo respekt prema svima koji iskreno rade glazbu", zaključili su.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.