Od mišićavog Apolona do ćelavog debeljka: Najbolje filmske transformacije Matthewa McConaugheya

Foto: JLP/Youtube

MATTHEWA McConaugheya navikli smo gledati u zgodnom izdanju isklesanog torza, no nakon što je dobio Oscara posvetio se i malo ozbiljnijim ulogama kojima je potpuno promijenio svoj izgled. Tako je trbušne mišiće zamijenio pivskim trbuhom!

I dok su obožavateljice ostale u šoku nakon što su izašle fotografije zgodnog glumca ćelavog i s nekoliko kilograma viška za ulogu u novom filmu "Gold" koji se snima u New Yorku, to nije i prvi put da je Matthew pristao na potpunu transformaciju za dobru filmsku ulogu.

Upravo mu je uloga u filmu "Dallas Buyers Club", za koju je smršavio skoro 20 kilograma kako bi utjelovio Rona Woodruffa koji je bolovao od AIDS-a, donijela prestižni zlatni kipić.


I dok se za tu ulogu izgladnjivao, ženama je ipak najdraži kao zgodni preplanuli Apolon. Tko bi zaboravio Matthewa kao stripera u prvom nastavku filma "Magic Mike"?!


A tko se ne sjeća njegove uloge u filmu "Dazed and Confused" koja je do tada nepoznatog glumca vinula u hollywoodsku orbitu!


Ipak, ženskoj  publici ukrao je srca i u romantičnoj komediji s Jennifer Lopez u filmu "Wedding Planner", a s kolegicom Kate Hudson snimio je dva filma "Kako izgubiti frajera u 10 dana", te "Fools Gold" u kojem nas je još jednom podsjetio na svoj slavni torzo.


Mnogi obožavatelji pitaju se u kojoj je ulozi najbolji? U svakom slučaju, taj Matthew je pun iznenađenja, tko zna kojom transformacijom će nas sljedeći put iznenaditi.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.