Odaberite Indexovu Kraljicu maturalne večeri!

MEĐU brojnim djevojkama koje su se prijavile na Indexov izbor za Kraljicu maturalne večeri, odabrano je 10 finalistica, među kojima će posjetitelji Indexa odabrati najljepšu. Teži dio posla djevojke su već obavile - ispunile su prijavnicu i strpljivo čekale početak glasovanja. Sada im ponovno preostaje čekanje, a pobjednica će biti objavljena 2. svibnja!

Među 10 finalistica su Tena Zrinščak, Doris Pavlović, Lucija Tičinović, Mirjana Knežević, Marina Rađenović, Božana Baković, Matea Jukić, Antonela Lukić, Mihaela Dolački Jozić i Maja Boronić. Dobro ih pogledajte i jednoj od maturantica omogućite da se provede kao nikad u životu.

Glasanje traje do 2. svibnja 2011. u 12 sati. Pobjednica izbora je natjecateljica sa najvećim brojem "likeova" ispod svoje fotografije objavljene u galeriji "Kraljica maturalne 2011" na Indexovoj službenoj Facebook stranici. Pravo sudjelovanja u glasanju imaju svi građani koji za vrijeme trajanja izbora kliknu "Like" ("Sviđa mi se") ispod fotografije natjecateljice.

Pobjednicu očekuju haljina Modne kuće Linea Exclusive (www.linea-exclusive.com), Ledenkove cipele (www.ledenko.hr), frizura, šminkanje i manikura u Beauty centru Božica (www.bc-bozica.com), masaža tijela toplim uljima + poklon iznenađenja u Kozmetičkom salonu Lanaderm (www.lanaderm.hr), sunčane naočale Police (www.police.hr) te putovanje u Tunis za dvije osobe koje dodjeljuje putnička agencija Sunčani odmor (www.suncaniodmor.com). Index će se potruditi da svaki korak pripreme, kao i vrhunac proslave, bude zabilježen našom kamerom!

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.