Odabrali ste: Ovo je najljepša olimpijka

Foto: Instagram

NAKON što smo predstavili deset sportašica koje ćemo gledati na Olimpijskim igrama, a koje osvajaju ljepotom, u velikoj anketi izglasali ste njemačku trkačicu Alicu Schmidt kao najveću favoritkinju.

Alica je imala čak 1000 glasova prednosti u odnosu na drugoplasiranu američku nogometašicu Alex Morgan.

Ovu 22-godišnjakinju svjetski mediji također su prozvali najljepšom olimpijkom, a brojni obožavatelji jedva su dočekali potvrdu da će se natjecati na igrama u Tokiju, piše Fox.

"Toliko sam zahvalna i istovremeno oduševljena što sam doživjela nešto o čemu sam sanjala otkako sam sve ovo započela!", napisala je na Instagramu najavljujući svoje sudjelovanje na Olimpijskim igrama.

Na Europskom prvenstvu u atletici do 20 godina 2017. godine završila je na drugom mjestu u štafeti 4 × 400, a  2019. osvojila je broncu.

Osim u svijetu sporta, veoma je aktivna na društvenim mrežama, a na Instagramu ima gotovo dva milijuna pratitelja.

Uživa jesti zdravo i kuhati kad joj to dopušta pretrpani raspored. Također je ljubiteljica sushija i surfanja.

"Moja obitelj uvijek govori da je hrana moja omiljena tema", rekla je.

Ipak, najviše voli trčati, a još dok je bila dijete, tijekom jednog obiteljskog odmora, privukla je pozornost Thomasa Kremera, profesionalnog sprinterskog trenera, koji joj je predložio da je roditelji upišu na trčanje. U osmoj godini počela se natjecati na utrkama te je vrlo brzo postala svjetska zvijezda.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.