Odbila dijeliti stanarinu s dečkom pa izazvala raspravu: "Objasnila sam mu razlog"

Foto: Shutterstock

BuzzFeed je podijelio priču jedne korisnice Reddita koja je na toj platformi izazvala raspravu. 24-godišnja djevojka ispričala je da je u vezi sa svojim godinu dana mlađim dečkom od prve godine fakulteta. Tijekom zadnje godine studiranja počeli su zajedno živjeti u stanu. "Sve smo dijelili na pola - režije, stanarinu i namirnice. Nakon diplomiranja smo nastavili živjeti zajedno u istom gradu u kojem smo studirali", započela je.

No nedavno se njihov život promijenio. Oboje su dobili posao u Chicagu i trenutno žive u centru grada. "Moj tata ima više nekretnina pa mi je dopustio da živim u jednoj od njih bez plaćanja najamnine, ali je rekao da će mu moj dečko morati plaćati 400 dolara mjesečno za najam", napisala je, dodajući da namirnice i dalje kupuju oboje.

"Moj tata je jako ljubazan prema mom dečku i objasnio mu je svoju odluku. Želi da plaća stanarinu jer želi biti siguran da je moj dečko sa mnom zbog mene, a ne zbog toga što će imati besplatno gdje živjeti. No moj dečko nije sretan zbog toga, ljut je na mene, tražio je da dijelimo stanarinu i dalje, ali rekla sam mu da tata naplaćuje samo njemu", dodala je i objasnila da su prije plaćali stanarinu više.

Njena objava izazvala raspravu

U prethodnom stanu, kaže, stanarina je iznosila 1200 dolara pa je tada njezin dečko plaćao 600 dolara mjesečno. "Naš stan u Chicagu znatno je ljepši, a on plaća 200 dolara manje nego što je plaćao na fakultetu", istaknula je. "Je li ideja da moj tata ne naplaćuje stanarinu meni, nego mom dečku tako luda? Bih li trebala plaćati polovicu?" pitala je naposljetku korisnica Reddita i izazvala raspravu.

"Mislim da je tvoj tata u pravu", "Teško da bi za 400 dolara plaćao stan igdje drugdje, pa ako tvoj dečko i dalje misli da je to nepravedno, reci mu da nije", "Ta stanarina je više nego poštena, ali umjesto da je ljubazan, dečko je mrzovoljan. To govori puno", pisali su ljudi u komentarima. No nisu svi bili istog mišljenja.

"Što bi tvoj dečko trebao reći? Treba li on biti oduševljen što ga tvoj tata tretira kao potencijalnog neprijatelja, a ne kao osobu koja voli njegovu kćer i želi se brinuti za nju?" napisao je jedan komentator.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.