Odbila frajera na Tinderu, on je našao na Instagramu i ispao kretenčina

Foto: Twitter

DJEVOJKA imena Julia na Twitteru je podijelila poruke koje joj je poslao muškarac nakon što ga je odbila na Tinderu, a on se s tim nije mogao pomiriti.

Kad mu se Julia pojavila na Tinderu, on je "swipeao" desno, odnosno stavio ju je "u koš" s onim korisnicama koje mu se sviđaju te se očito nadao da će ona učiniti isto i da će ih Tinder tako spojiti. Međutim, Julia je "swipeala" lijevo, što znači da joj se nije svidio, nije došlo do "matcha" između njih dvoje, a on se s tim nije mogao pomiriti. 

Pronašao ju je na Instagramu i počeo joj slati poruke. "Nemaš razloga reći ne, ti si na aplikaciji za dejtanje", započeo je i nastavio joj slati uvredljive poruke.

Nakon što nije prestajao, zamolila ga je da je ostavi na miru. Nije pomoglo. "Ne moram odgovarati na tvoja pitanja. Nije me briga što si znatiželjan, prihvati ne kao odgovor. Moj odgovor se neće promijeniti. Navaljuješ i ljigav si", rekla mu je. On ju je optužio da nije racionalna.

"Očito želiš upoznati nove ljude. Ali umjesto pravog muškarca, ti ćeš odabrati nekog djetinjastog fuckboya. Cure kao što si ti su razlog zašto su muškarci šupci. Sljedeći put kad te muškarac povrijedi, sjeti se ovog razgovora. Ti si kriva za to", gnjavio ju je on i dalje.

Nakon toga ju je napao da se makne s Tindera te joj rekao: "Da smo se upoznali uživo, obožavala bi me. Tvoj gubitak..."

Ipak, to mu nije bilo dovoljno pa ju je dodatno izvrijeđao. "Ti baš želiš biti jadna i sama, zar ne? Kako loše. Zašto si uopće živa?" nastavio je bulazniti.

Njegove poruke razbjesnile su ekipu na Twitteru.

"Aha, znači nije racionalno reći ne jer ako si na aplikaciji za dejtanje, moraš dejtati baš sa svima?", "Čekaj, kako je on zaključio da si ti ta koja ima problem jer si ga odbila?" ljutili su se tviteraši, a bilo je i onih koji su podijelili slična iskustva kojih je, nažalost, jako puno...

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.