Odgođen veliki povratnički koncert Vesne Pisarović u Zagrebu

Foto: Marko Prpic/PIXSELL

ODGAĐA se koncert Vesne Pisarović najavljen za 28. ožujka u Domu sportova. Novi datum održavanja koncerta je subota, 23. svibnja 2020.

Koncert je odgođen zbog novonastale situacije i preporuke Nacionalnog stožera civilne zaštite da se odgode skupovi i organizirana okupljanja na kojima sudjeluje više od tisuću ljudi.

Već kupljene ulaznice vrijedit će za novi termin. Organizatori javljaju da svi kojima novi termin ne odgovara ulaznice mogu vratiti od 12.3.2020. do 31.3.2020. na prodajno mjesto gdje su ih i kupili.

Vesna je karijeru prekinula 2005. godine, a koncert u Domu sportova organiziran je kao najava njenog povratka na estradu. 

"Ne mogu reći što je, ali mislim da je riječ o nekoj nostalgiji, ne za mnom, Vesnom Pisarović, nego mislim da nema više tog zvuka, a zvuk koji sam tada svirala i pjevala potekao je s kraja 90-ih, raspjevani San Remo refreni, modulacije... Da sutra umrem, takvih pjesmama više nema", rekla je Vesna u razgovoru za IN Magazin nedavno na pitanje zašto i dalje postoji toliki interes za njenom glazbom iako godinama nije objavila nove pjesme.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.