Odgođeno svečano otvorenje Adventa u Splitu

Foto: Facebook

PALJENJEM prve svijeće u Đardinu i službeno je započeo Advent u Splitu, no zbog loših vremenskih neprilika svečano otvorenje odgođeno je za novi, još nedefinirani datum.

Klizalište je od 19 sati otvorilo svoja vrata za zainteresirane građane, a neki su, unatoč nevremenu, pohrlili na led i uživali u blagdanskom raspoloženju.

"Adventska događanja nastavit će se u narednim tjednima, a ove godine planirane su brojne aktivnosti, vodeći računa o poštivanju svih epidemioloških mjera. Jedan od noviteta je i umjetno sintetičko klizalište na Mertojaku, koje će biti otvoreno od 3. prosinca do 3. siječnja", poručili su iz splitske Turističke zajednice.

Sve posjetitelje očekuje bogat gastro i glazbeni program od 29. studenog do 6. siječnja 2022. godine. Otvoren će biti i Advent u Perivoju. Advent na Mertojaku trajat će od 3. prosinca do 3. siječnja, a Imaginarium Advent Zvončac od 1. prosinca do 1. siječnja.

Na Perivoj i Cornaro ulaz će biti slobodan tijekom dana, dok će od 19 sati nadalje posjetitelji morati predočiti covid-potvrdu ili test, koji mogu napraviti i na licu mjesta po promotivnoj cijeni od 50 kuna.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.