Ognjen Vukojević: Andrea i ja smo prekinuli, dalje više nije išlo!



NOGOMETAŠ Ognjen Vukojević prekinuo je dugogodišnju vezu s djevojkom Andrejom Ćupor. Vukojević je za Index otkrio da je njihova veza gotova. "Da, prekinuli smo, dalje više nije išlo", rekao nam je nogometaš. Simpatični Ognjen rekao nam je i da su on i nekadašnja manekenka ostali u dobrim odnosima. Razlog naprasitog prekida nije nam želio otkriti.

"Razlog prekida nije bitan, ostali smo prijatelji"

"Razlog prekida ne želim otkriti, razlog nije niti bitan. Najvažnije je da smo ostali u dobrim odnosima", kaže naš nogometni reprezentativac. Andrea i Ognjen ničim nisu dali naslutiti da bi mogli prekinuti. Naime, još ovog ljeta izgledali su jako zaljubljeno dok su se odmarali i sunčali na dubrovačkim plažama, a tada su izjavljivali da je brak između njih dvoje neupitan.

"U Ognjenu sam pronašla sve što sam tražila"

Missica se zbog ljubavi čak odselila i u Kijev, gdje Ognjen igra nogomet. "U Ognjenu sam pronašla sve što sam tražila. Realan je i čvrsto stoji na zemlji. U ozbiljnoj smo vezi i brak je pitanja vremena i formalnosti", rekla je tada Andreja. Prije njega, Ćupor je ljubila poduzetnika Josipa Šelendića, dok je Ognjen bio u vezi s Fani Stipković.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.