Olivia Wilde: Moj razvod nije tragedija, bilo bi gore da živimo zajedno nesretni

OLIVIA WILDE privodi kraju brakorazvodnu parnicu s Taom Ruspolijem, s kojim je bila u braku osam godina. Glumica i redatelj dokumentaraca vjenčali su se kada je ona imala samo 19 godina, a Olivia kaže kako sada shvaća savjete koji su joj tada neki dijelili o braku u tako ranoj dobi. "Govorili su mi da sam premlada, ali ja sam to morala sama shvatiti. Naučila sam da je u vezi jako važno biti svjestan samoga sebe, umjesto da te definira tvoj partner", kaže Olivia.

Glumica nije u depresiji zbog svog razvoda te ga ne smata tragedijom. "Važno obilježje dobre veze je da vas partner uvijek inspirira. Ja sam to imala s Taom. Ta veza je završila, no to ne smatram tragedijom. Da sam ostala u vezi koja više ne valja, to bi bila tragedija. Živjeti nesretno je tragedija", kaže Olivia.

"Otvorena sam prema ideji da ponovo s nekim izlazim, ali stvari su se promijenile od vremena kada sam odlazila na spojeve u srednjoj školi. Sada se trudim posvetiti se sama sebi. A kada sam s nekim, posvećujem se toj osobi u potpunosti. Stvarno sam dobra djevojka", misli Olivia, koja se navodno viđa s pjevačem i glumcem Justinom Timberlakeom. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.