Omiljena voditeljica objavila da napušta eter, Dalmatinci pišu: Radio neće biti isti

Screenshot: TikTok

NAKON što je prije dvije godine eter Radio Dalmacije napustio voditelj Joško Bonaći, slušatelje ovog radija neugodno je iznenadila vijest o odlasku još jednog mnogima omiljenog voditeljskog lica, ili bolje rečeno glasa, Anamarije Božinović.

Potvrdila je vijest

Anamarija je na Dalmaciju stigla 2020., a unatoč tome što ondje nije dugo radila, u kratkom je roku uspjela osvojiti simpatije slušatelja, koji su s njom često komunicirali putem društvenih mreža, a osobito na TikToku.

Razlog Anamarijinog odlaska iz etera zasad nije poznat, no voditeljica je na svom TikTok profilu objavila kompilaciju "najboljih radijskih trenutaka u posljednje u dvije godine", čime je potvrdila vijest.

"Bilo mi je zadovoljstvo", napisala je.

@a.m.d..b Recap najboljih radijskih trenutaka posljednje 2 godine🎙 @radiodalmacija It was a pleasure❤️ #radiodalmacija #radio #fyp ♬ original sound - Anamarija Božinović

"Istina je da dolazim, ali ne bih više ništa komentirala", dodala je u izjavi za Slobodnu Dalmaciju.

Dalmatinci razočarani odlaskom voditeljice

Slušatelji nisu skrivali nezadovoljstvo u komentarima ispod videa.

"Ostanite na Radio Dalmaciji jer neće biti isto bez Vas", napisala je jedna komentatorica.

"Al ideš ća? Nemoj molim te jer zbog tebe stalno slušam radio i gledam TikTok", složila se druga.

2020. eter napustio i Joško Bonaći

Podsjetimo, 2020. godine Joško Bonaći otišao je iz etera nakon što mu je priopćeno da mu je smjena od 15 do 19 sati u nedjelju ujedno i posljednja u eteru.

Njegovim odlaskom smanjio se i broj muških dnevnih voditelja na Dalmaciji, ostao je samo Siniša Garbin, budući da Ivo Perkušić i Ivan Baranović rade uglavnom vikendom. Ženska postava voditelja nije se osobito mijenjala. Čine je Edita Lučić Jelić, Ines Nosić, Paola Kranjčević, a osim Anamarije, kao novu mladu snagu zaposlili su bili i Petru Kapor.