Oni to stvarno mogu: Davor i Slavko u gaćicama zaplesali oko šipke

Foto: Instagram

U DRUGOM nastavku showa Ja to mogu odlukom publike slavili su Davor i Slavko, nakon fantastične demonstracije plesa oko šipke. Dečki su na pozornicu izašli kao posljednji, da bi u donjem rublju izveli zahtjevan nastup inače rezerviran za seksi plesačice. U konačnici je njima bila zadovoljna i njihova učiteljica Morana, ali i publika koja im je dodijelila najveći broj bodova.

Show su otvorili Marko i Lana, koji su u svoju točku uz žongliranje lopticama i čunjevima ubacili noževe, vatru i brusilice. Posebno "vruć" bio je trenutak kada je Lana uspješno razbuktala vatru.

I Ana i Jelena su podignule temperaturu u studiju, ali plešući cha cha cha, dok su kao treći nastupili Tamara i Ivan trikovima s nogometnom loptom.

Najbolji nastup Davora i Slavka je ostao kao šećer za kraj, a redoslijed je u konačnici bio sljedeći: na drugom su mjestu ovoga tjedna završile Ana i Jelena, treći su Tamara i Ivan, a najmanje bodova, po jedan svatko, dobili su Lana i Marko.

Sljedećeg tjedna Marka i Ivana čeka zahtjevna bubnjarska dionica, Ana i Lana će morati naučiti tajne irskog plesa, Davor i Jelena će hodati na štulama , a Tamara i Slavko će se baviti kazalištem sjena.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.