"Ono je bilo bolesno": Viktorijin vrući nastup glavna tema među gledateljima

Foto: Facebook

O MALO kojem nastupu tijekom 12 tjedana prikazivanja showa "Ples sa zvijezdama" pričalo se kao o sinoćnjoj freestyle izvedbi Viktorije Rađe i Marka Mrkića.

Njihova vruća koreografija pod kišom oduševila je i žiri i gledatelje. "Oborili ste me s nogu", rekao je Dinko nakon nastupa, a složili su se i drugi te posebno nahvalili strast koju je Viktorija pokazala tijekom nastupa. Dobili su četiri desetke za taj nastup koji je postao hit i na društvenim mrežama.

"Nisu moji favoriti, ali ovaj ples je najbolji u cijeloj ovoj sezoni", "Ovo je kruna žena je rasturilaaa", "Sto je zena zgodna i sexy", "Od prve emisije su moji favoriti i nadam se da je zacepila usta svim onima koji ruzno komentiraju. Ovo je bilo vrh!", "Kako ova žena dobro izgledaaaa", "Vrh.....pomela ih je sveeee.....bravo viki", "Dino Rađa imaš zmaja od žene", "Zato je Dino uvik mrke face , zbog ovih sexy haljina i Pokreta - nije mu LAko 😂 Ideja Plesa Pod kišom je iz Flashdancea", komentirali su gledatelji.

"Onaj freestyle, nadam se da će netko otkupiti prava na film o tome, ono je bilo bolesno", rekao je Viktorijin mentor Marko nakon nastupa na svom Instagramu.

Viktorija i Marko sinoć su, kao i Slavko i Gabriela, od žirija za sva tri nastupa dobili maksimalne ocjene, no glasovi gledatelja u superfinalu presudili su da pobjedu odnese Slavko.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.