Oscari 2010.: Glumice potvrdile pravilo da je ljepota u detaljima

SINOĆNJA dodjela Oscara savršeno je vrijeme da žene Hollywooda zasjaju u punom sjaju. Modna motivacija sinoć im je bilo nadolazeće proljeće te glamurozna boja šampanjca u kojoj su na dodjelu stigle najpoznatije američke glumice. No, ljepota se ne očituje samo u glamuroznim dizajnerskim kreacijama, već i u detaljima koji svaku kombinaciju podignu na "oskarovsku" razinu. Donosimo vam neke od modnih detalja koji su obilježili ovogodišnju dodjelu Zlatnih kipića.

Mlada glumica i pjevačica Miley Cyrus je nosila nakit večeri. Njezine nježne naušnice te masivna narukvica podignule su njezinu lijepu haljinu te je lansirale na modni tron sinoćnje dodjele. Njezina kolegica, mlada Carey Mulligan, također je zadivila nježnim naušnicama koje su isticale njezinu krhku ljepotu.

Modna majstorica Sarah Jessica Parker pokazala je da je manje više te sitnim naušnicama i masivnom punđom zadivila. Tako je donekle neutralizirala pomalo nesretan izbor haljine. Oskarovka Sandra Bullock mamila je poglede haljinom boje šampanjca koja je bila puna srebrnih cvjetova. Ni ostale glumice nisu zaostajale te su ove godine cvijećem na haljinama prizivale proljeće.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.