Ostavljena farmerica Ivana Paris vječito u potrazi za onim pravim

IAKO nije poput većine drugih bivših i sadašnjih missica koje se pojavljuju na svakom eventu, o privatnom životu farmerice Ivane Paris se ovih dana naveliko počelo raspravljati. Bivša manekenka koja je pristala na sudjelovanje u reality showu kako bi pokazala "svoju drugu stranu" imala je niz ljubavnih brodoloma i to s muškarcima iz hrvatske "zlatne mladeži".

Novica Petrač je za vrijeme afere s Ivanom bio u ljubavnoj vezi s Iris Bajilo

Osim bivšeg dečka Lane Jurčević, najmlađeg nasljednika dinastije Todorić, s kojim je navodno godinu dana provela u ljubavnoj vezi, Ivanu su ostavili i Josip Šelendić, suvlasnik kluba Ritz, te sin Hrvoja Petrača, Novica. Iako se, prema riječima njezinih prijateljica, ona jako zaljubila, Petrač je cijeli odnos shvatio kao aferu te ju je nakon kratkog druženja obavijestio da je u ljubavnoj vezi s Iris Bajlo, svojom sadašnjom zaručnicom.

Kako tvrdi Ivanina majka Loredana za tjednik Extra, ona se posljednjih mjeseci zabavljala s "običnim zagrebačkim dečkom" za kojega se uspostavilo da je riječ o Zvonimiru Jurčiću, novinaru Auto Blica. Višemjesečna ljubav između 25-godišnje studentice Političkih znanosti u Zagrebu i novinara Jurčića također je pukla, netom prije njezinog ulaska u izolaciju kada je Ivana nakon svađe napustila zajednički stan u suzama.

"Ivana je skromna i jako ambiciozna"


Nesreću u ljubavi također su potvrdili i Ivanini prijatelji koji kažu kako je ona u stalnoj potrazi za pravom ljubavi. "Ivana je iznimno senzibilna osoba u stalnoj potrazi za pravom ljubavi. Nadam se da će joj se to dogoditi jer ona to zaslužuje", izjavila je Ivanina prijateljica. "Ivani nije potrebna slava jer je ima još od kada je postala Miss Universe. Nedavno je upisala magisterij na Fakultetu političkih znanosti koji je poprilično skup pa se Farma pokazala kao prilika da zaradi neki novac od kojega bi to platila", rekla je Ivanina majka, Loredana.

"Ona nikada nije živjela stilom javne osobe i vrlo je skromna. Oduvijek je bila jako ambiciozna i trenutno joj je najveća želja doktorirati", dodaje Loredana. Osim studiranja, Ivana već godinu i pol radi kao glasnogovornica zagrebačkog lounges bara Peoples.

A.M.
Foto: Nova TV

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.