Osvoji tečaj talijanskog jezika!

MULTILINGUA centar sa višegodišnjim iskustvom nudi mogućnost učenja i usavršavanja stranih jezika (engleski, talijanski, njemački, francuski, španjolski, ruski i hrvatski za strance). U ponudi su također i specifični tečajevi u skladu s potrebama polaznika - poslovni engleski, konverzacijski tečajevi, tečaj gramatike, tečaj Amerike, tečaj lektire na engleskom jeziku, te pripreme za međunarodne certifikate FCE, CAE, CPE kao i individualna poduka. Nastavni program, udžbenici i diplome usklađeni su s europskim referentnim okvirom za jezike (dokumentom Vijeća Europe), a polaznicima se nudi i mogućnost periodičkog ispunjavanja vlastite europske jezične mape uz pomoć predavača.

Vođeni idejom da se strani jezici mogu učiti isključivo u malim grupama (4-7 polaznika) pojedinac dolazi u priliku svaki nastavni sat komunicirati kako s predavačem tako i s drugim polaznicima na stranom jeziku kojeg pohađa. Osnovni nam je cilj da svaki polaznik usavrši sve vještine učenja jezika: konverzaciju, čitanje, pisanje i slušanje. Poduka naših iskusnih predavača (izvorni govornici ili predavači sa višegodišnjim iskustvom) temelji se i na primjeni jezika u svim praktičnim situacijama, a koristimo se stranom stručnom literaturom i multimedijskim pomagalima, koja neprestano pratimo i odabiremo, kako bi naši polaznici na najbolji način mogli znanje s tečaja neprestano provjeravati i utvrđivati.

Uvidjevši studentske obveze i manjak vremena tijekom radnog tjedna u ponudi imamo subotnje grupe za srednjoškolce i studente (redovne i izvanredne). Vodeći računa o opterećenosti roditeljskog džepa "skrojili" smo cijene kako bi svaki đak ili student imao priliku pohađati omiljeni jezik u medium grupi po cijeni od 1.200 kuna (8-10 polaznika, 60 školskih sati). Cijena početnog tečaja svih jezika je 1.500 kuna (5-7 polaznika, 60 školskih sati) dok konverzacijski tečaj , tečaj Amerike i lektire te gramatike možete pohađati u grupi od 4-7 polaznika, 30 školskih sati po cijeni od 1.500 kuna. Za sve tečajeve odobravamo obročno plaćanje do 6 rata kreditnim karticama bez kamata, a za više stupnjeve odobravamo i 5 posto popusta za jednokratno gotovinsko plaćanje. Izdajemo poklon bonove i potvrde o znanju stranog jezika.

Osvoji tečaj talijanskog jezika!

Najbržem čitatelju Indexa koji na mail index.nagrada@gmail.com pošalje svoje osobne podatke i točan odgovor na nagradno pitanje poklanjamo tečaj talijanskog jezika. Nagradu je moguće iskoristiti samo u postojećoj oformljenoj grupi. Dobitnik će o nagradi biti obaviješten mailom.

Nagradno pitanje: Kada počinje proljetni semestar u centru za strane jezike Multilingua?

MULTILINGUA-Centar za strane jezike
Krešićeva 32/1.kat, okretište Borongaj,Zagreb
T.2361-490, 099/7075-454
zeljka@multilingua.com.hr
www.multilingua.com.hr

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.