Osvoji ulaznice za koncert u Splitu i upoznaj Tonyja Cetinskog!

NAKON dva megakoncerta u Areni Zagreb te koncerta u zadarskoj dvorani "Krešimir Ćosić" na Višnjiku, Tony Cetinski priprema još jednu poslasticu za sve ljubitelje dobre glazbe - veliki koncert koji će se 15. srpnja s početkom u 21 sat održati na Starom placu u Splitu. Index i Tony i ovog puta imaju nagrade za najvjernije fanove - 50 ulaznica za koncert i upoznavanje s Tonyjem nakon koncerta. Sve Tonyjeve fanove pozivamo da se učlane u njegov službeni Fan Club na Facebooku.

Kako bi ste osvojili ulaznicu za koncert, na broj 66126 pošaljite SMS s točnim odgovorom na nagradno pitanje. Odgovor mora biti napisan u obliku Tony a ili Tony b ili Tony c. Velika i mala slova nisu bitna. Nagradna igra završava 6. srpnja. Sretne dobitnike ćemo obavijestiti  telefonski. Cijena SMS poruke je 3,00 kn + PDV (3,66 kn).

Nagradno pitanje:

S kojom je pjesmom Tony nastupio na posljednjoj Jugoviziji:
a) Marina
b) Ljubomora
c) Ti moja si desna ruka


 
Koncerta turneja Furia Tour započela je prošlog ljeta u pulskoj Areni, u sklopu promocije albuma "Ako to se zove ljubav", a svoj poseban uspjeh zabilježila je u prosincu u ljubljanskoj dvorani Tivoli. Potom je Tony u Zagrebu potvrdio status prave zvijezde - dva dana zaredom je rasprodao koncert u Areni Zagreb, a gledalo ga je ukupno više od 35.000 ljudi. I za Zadarski koncert se tražila ulaznica više. U Splitu obožavatelje opet očekuje vrhunski spektakl i Tonyjevi najveći hitovi, a uvjereni smo kako će nam Tony ovog ljeta prirediti još neku glazbenu poslasticu. Ljeto je, naime, tek počelo.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.