Osvojite besplatni sedmodnevni provod na Zrću

PROŠLOGODIŠNJI Tuborg Green Beat okupio je mlade željne odlične zabave iz cijelog svijeta, a festival su krasila najveća imena svjetske glazbene scene. Na Tuborg Green Beatu prošle se godine u vrućoj klupskoj atmosferi plesalo uz Swedish House Mafiju, Erica Prydza, Dirtya Southa, Marka Knighta i Pete Tonga.

Ove se godine ta klupska groznica nastavlja, a plesnim podijem Papaye na Zrću zavladat će Tiesto - 18. kolovoza, Markus Schulz - 19. kolovoza, Norman Doray - 20. kolovoza i Axwell - 21. kolovoza. Sudeći prema tom line upu, koji obećava putovanje od groovea DJ-a kojeg je ordenom časti odlikovala nizozemska vlada do jedinstvene kombinacije housea i trancea najperspektivnijeg DJ-a današnjice, ovogodišnji će Tuborg Green Beat opet obilježiti ljetnu klupsku sezonu na jadranskoj obali.

Tuborg Party kuća

Uz te će creme da la creme DJ-e festival ove godine posebnim učiniti i Tuborg Party kuća. Naime, za sve one spremne na bespoštedno partijanje Tuborg će u Novalji otvoriti vrata hrama zabave - apartmana u luksuznoj vili - s kućnim DJ-om, osobnim kuharom i konobarom, osobnim vozačem, ulaznicama za Tuborg Green Beat, neograničenom količinom Tuborga te još mnoštvom dodatnih stvari potrebnih za super provod.

O čemu se zapravo radi? Na www.tuborg.com.hr trenutno je u tijeku natječaj pod nazivom "Hoćemo dokaze, ne obećanja: pokaži da znaš što je dobra zabava!", a traže se kreativne fotografije i video klipovi koji pokazuju i dokazuju dobru zabavu. Na Tuborgovu je web stranicu potrebno postaviti takvu fotografiju ili video klip te skupiti dovoljan broj lajkova da autora tog uratka i njegova tri prijatelja odvede na super provod na Zrću od 16. do 22. kolovoza. Postava materijala na Tuborgovu web stranicu moguća je do 5. kolovoza, a lajkanje traje do 10. kolovoza.

Ulog je velik - tri puta super provod za četiri osobe, a sve informacije i pravila natječaja "Hoćemo dokaze, ne obećanja: pokaži da znaš što je dobra zabava!" mogu se pronaći na www.tuborg.com.hr.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.