Osvojite ulaznice za Mars festival!

DO PRVOG Mars Zagreb-Ljubljana Trans Europe Festivala preostalo je još tjedan dana. Ideja mu je povezati dva grada i dvije države na programskim, kulturnim, glazbenim, idejnim, te posebno, prijateljskim osnovama. U tome će svojim nastupima pridonijeti mnogobrojni bendovi među kojima Let3, TBF, Kandžija, Diyala, Elvis Jackson, Leelojamais, Morso, Diskurz, Vatra, Ice, Edo Maajka i britanska rock senzacija The Rakes. Festival će se održati na dvije lokacije, na ljubljanskim Križankama 19. rujna te u zagrebačkoj Tvornici kulture 18. i 20. rujna.

Index i Mars festival vas nagrađuju sa šest ulaznica za zagrebački dio ovog glazbenog spektakla. Sve što trebate napraviti je poslati svoje osobne podatke - ime, prezime, adresu i kontakt broj, na index.nagrada@gmail.com, uz naznaku "Mars festival". Nepotpune e-mailove nećemo uzimati u obzir, a sretne dobitnike ćemo obavijestiti e-mailom. Sretno!

TBF potpisali ugovor s Dallas Recordsom

Na festivalu će nastupiti i kultna splitska šestorka TBF koja je potpisala dugoročni ugovor s diskografskom kućom Dallas Records. "Plan je za 2010. live album i novi studijski album. Također uskoro počinjemo raditi na glazbi za predstavu 'Garaža', adaptaciji istoimenog romana Zdenka Mesarića, u režiji Ivice Buljana i u produkciji ZKM-a, čija je premijera u veljači 2010. godine", najavili su TBF-ovci.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.