Osvojite ulaznice za subotnji nastup Davida Moralesa u Shamballi

OVE SUBOTE (29. listopada) u zagrebačkom klubu Shamballa u sklopu programa "Fresh", nakon fenomenalnog Fedde Le Granda i Gramophonedzie, gostuje jedan od najpopularnijih i najuspješnijih glazbenih producenta i DJ-a na svijetu, dobitnik Grammyja - David Morales. Uz njegovu produkciju i DJ rad, Morales je jedan od najplodonosnijih remixera svih vremena, pretvarajući mnoge pop hitove u house remixeve prikladnije za plesne podije. Ova zabava biti će posebna i po tome, što će David predstaviti svoja dva nova hit singla "You Just Don't Love Me" i "Stay" te mnoge nove pjesme sa svog dugo očekivanog novog autorskog albuma.

David Morales, rođen je u New Yorku, ali je podrijetlom iz Puerto Rica. Njegov rad, do danas donio je preko 500 suradnji s mnogim najpopularnijim glazbenicima, kao što su Mariah Carey, Britney Spears, Michael Jackson, Madonna, Janet Jackson, Eric Clapton, Pet Shop Boys, U2, Whitney Houston, Jamiroquai, Kelis i mnogi drugi. Morales je dobitnik Grammyja 1998. godine, a iza njega stoji zbilja nevjerojatan broj nastupa na najvećim svjetskim glazbenim arenama i jedno je od najvećih house imena na svijetu i doslovno je živuća legenda.

Očekuje Vas još jedna luda i nezaboravna noć u Shamballi uz vrhunsku klupsku glazbu i atmosferu po kojoj je Shamballa postala prepoznatljiva. Uz fenomenalnog Davida Moralesa, za DJ pultom će nastupiti i sjajni Shamballini resident DJ-i Joe 2 Shine i Marc Bucca, a atmosferu će I ovaj put dodatno zagrijati sexy plesačice svojim vatrenim nastupom pod svjetlima Shamballinog vrhunskog light sustava. Cijena ulaznice iznosi 70 kuna u pretprodaji i 100 kuna na dan koncerta. Ulaznice se mogu kupiti u Shamballi radnim danima od 10 do 20 sati, na svim prodajnim mjestima eventima ili na www.eventim.hr ili kod Shamballinih promotora.

Osvojite ulaznice!

Najbržima poklanjamo pet puta po jednu ulaznicu. Sve što trebate napraviti jest što prije poslati mail naslovljen s "David Morales - Shamballa, 29. listopada" na index.nagrada@gmail.com. U mailu navedite i svoje osobne podatke (ime, prezime, adresa i kontakt-broj). Dobitnici će biti obaviješteni mailom. Sretno!

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.