Otac joj je glumac težak 570 milijuna dolara, a ona prodaje svoje polovne stvari

Foto: Instagram

ISABELLA KIDMAN CRUISE, najstarije dijete Toma Cruisea koju je posvojio dok je bio u braku s Nicole Kidman, prodaje svoje polovne stvari na britanskoj verziji eBaya. Riječ je o internetskoj stranici Depop na kojoj se isključivo prodaju odjeća, obuća i ostali modni dodaci. Čini se da Isabelli nedostaje novca unatoč tome što joj otac zarađuje milijune.

Isabella je na prodaju stavila stvari po mnogo većoj cijeni od njihove vrijednosti te su stoga strani mediji zaključili da nastoji zaraditi.

"Sve mora otići. Besplatna poštarina unutar Velike Britanije. Nema povrata novca. Nakon slanja pošiljke ne odgovaram za nju", napisala je Isabella u oglasu.

Čini se kako 27-godišnjakinja do sada nije imala previše sreće. Prodala je tek četiri od 13 stvari koje je stavila na prodaju i zaradila oko 6000 kuna. Kupljene su bijele Dr. Martens čizme, crna vesta, crvena košulja i jakna, a dostupne su ostale različite majice, jakne i kombinezoni.

Procjenjuje se da je Isabellin otac Tom Cruise trenutno "težak" 570 milijuna dolara, dok joj majka Nicole Kidman zarađuje oko 250 milijuna dolara. Isabella se od majke udaljila zbog Scijentološke crkve, čiji je Isabella član baš kao što je i Cruise. Očito je kako joj život ipak ne donosi dovoljno novca, barem ne u onoj mjeri koja joj je potrebna, pa se Isabella odlučuje i na ove poteze kako bi zaradila.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.