Otkrio problem u svjedočenju protiv Jacksona: "Njegova priča je nemoguća"

Screenshot: Youtube/Getty

AUTOR biografije Michela Jacksona tvrdi da je uhvatio Jamesa Safechucka, jednu od Jacksonovih navodnih žrtava, u laži. 

Mike Smallcombe, autor knjige Making Michael: Inside the Career of Michael Jackson, tvrdi da je Safechuckova priča o tome da je zlostavljan na željezničkoj postaji na imanju Neverland nemoguća jer je postaja izgrađena tek dvije godine nakon što je rekao da su napadi prestali. 

Dok je opisivao detalje o zlostavljanju, Safechuck je naveo da ga je Jackson napadao u sobi na katu željezničke postaje u Neverlandu, a Smallcombe tvrdi da je to nemoguće budući da je ovaj u tužbi naveo da je bio zlostavljan od 1988. do 1992. te da su napadi prestali kad je napunio 14 godina.

>>>Druga strana priče o Michaelu Jacksonu: Što ako Robson i Safechuck lažu?<<<

"Problem u njegovoj priči je da postaja nije izgrađena do 1993. i nije otvorena do 1994. kad je njemu bilo 16 godina. Kako je onda moguće da ga je tamo napastovao, ako je priznao da su napadi prestali 1992., kad tada postaja nije ni postojala? To je razlika od dvije godine", rekao je autor za Mirror. 

>>>Tko su uopće muškarci koji tvrde da ih je Michael Jackson godinama zlostavljao?<<<

Jackson je navodno za vrijeme izgradnje postaje 1993. bio odsutan zbog turneje Dangerous, a kasnije zbog rehabilitacije u Londonu. 

"Od veljače do prosinca 1994. živio je u Trumpovu tornju u New Yorku i snimao album HIStory. Postaja je otvorena 1994., dok je Jackson živio na drugom kraju SAD-a. Kad je stigao u Neverland, već je bio početak 1995., tri godine nakon što je Safechuck rekao da su napadi prestali, a njemu je tad već bilo 17 godina. Bio je već odrastao", kaže Smallcombe. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.