Otkriven jeziv razlog zašto su Demi Moore i Bruce Willis zajedno u karanteni

Foto: Instagram

BIVŠI supružnici Bruce Willis i Demi Moore zbog pandemije koronavirusa u karanteni su s tri zajedničke kćeri i njihovim partnerima. No svi se pitaju što je s Bruceovom sadašnjom suprugom, Emmom Hemming, i njihovim zajedničkim kćerima Evelyn i Mabel.

O svemu je progovorila 28-godišnja kći Demi i Brucea, Scout, gostujući u podcastu Dopey. Ona je kazala kako su zapravo svi zajedno trebali biti u karanteni.

"Moja pomajka je trebala doći ovdje s moje dvije male sestrice, ali starija, koja će uskoro navršiti šest godina, nije znala da ne smije dirati odbačene igle. Pronašla ih je u parku i pokušala si je njima nabosti tenisicu, ali se pritom ubola u nogu", objasnila je Scout dramu kroz koju prolaze, prenosi People. 

"Tako je moja pomajka morala ostati u LA-u i tamo čekati nalaze od liječnika, a tata je došao ovdje. U međuvremenu je nastala ludnica s putovanjima i pomajka je ostala u Los Angelesu sa sestricama", kazala je Scout.

 Voditelju Daveu je kazala da je zabavno biti s rastavljenim roditeljima u kući u kojoj su ih zajedno odgajali. 

"Jako je smiješno biti s oba roditelja u kući gdje su nas odgojili. Oboje su takvi štreberski, preslatki roditelji iz devedesetih, u malenom gradu u kojem su odlučili podizati djecu kako ne bi bili u LA-u. Jako slatko", opisala je Scout svakodnevicu. 

Dodala je kako je nevjerojatno što su kao djeca opet dobili priliku da provedu toliko vremena s njima.

Bruce i Demi razveli su se još 2000. godine, ali su ostali u prijateljskim odnosima. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.