Otkrivena tajna staračkog izgleda Pamele Anderson

PAMELA ANDERSON priznaje da nikada ne koristi kremu za sunce, a stalno je na suncu! Time je u potpunosti otkrivena tajna njezinog staračkog izgleda, usprkos plastici koju je obavila. Mnoge njezine zvjezdane kolegice također rođene 1967. godine, svi se slažu, od Pamele izgledaju znatno mlađe i znatno bolje.

Plastične operacije joj dosadile

U intervjuu koji je nedavno dala američkom Elleu, bivša Playboyeva zečica i najseksipilnija majka na kugli zemaljskoj rekla je da više ne kani ići na razne tretmane kod plastičnih kirurga, a kamoli pod nož, jer želi vidjeti kako će izgledati u starosti. Osim toga, dosadile su joj.

Pamela se, izgleda, i dalje pouzdaje u svoj bujni dekolte kao glavno oružje; iako je grudi prvo povećala pa onda smanjila operacijom, Pamela je i dalje (u tijelu) seks bomba, a njezin slavni dekolte i dalje je spektakularan.

Naborano lice ne utječe na ljubav

Isto, vjerujemo, misli njezin novi/stari dečkić, Jamie Padgett, koji se od svoje voljene i njezinih grudi ne odvaja. Nije je doduše pratio kada je u potrazi za zemljištem obilazila naše krajeve, ali je bio prvi koji ju je dočekao kada se vratila kući u Ameriku.

Nek' me ogovaraju, koga briga!

A u Americi su sve glasnija zlobna šaputanja o njezinom staračkom izgledu. Izjavom da nikad ne koristi kremu za sunčanje holivudskim dermatolozima samo je dala vjetar u leđa da još više propovijedaju o štetnosti sunca, na zdravlje i na kožu.

Pamela se, ipak, no obazire na glasine. Na svim fotografijama ponosno stoji sa smiješkom na licu i ponosna kao i uvijek, a tračevi joj nisu uspjeli pokvariti ni ljubavnu idilu. Nakon brojnih ljubavnih brodoloma sreću je pronašla u mlađahnom gore spomenutom surferu Jamieu Padgettu, koji s njom i njezinim sinovima iz braka sa Tommyjem Leejom već neko vrijeme dijeli kuću na plaži u Malibuu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.