Ova objava na Twitteru je skupila milijun lajkova zbog šamara Willa Smitha

Foto: Twitter

ŠAMAR koji je Will Smith opalio Chrisu Rocku definitivno je bila vijest dana u svim svjetskim medijima.

Društvene mreže bruje o Willu Smithu, a u posljednjih 24 sata o njemu su na Twitteru napisano nekoliko milijuna objava. Jedna od njih posebno se izdvaja, budući da je u kratkom roku skupila čak milijun lajkova.

To je objava Jadena Smitha, sina Willa i Jade Smith, koji je kratko poručio: E, tako mi to radimo.

Jaden je u komentarima na svoju objavu dobio snažne reakcije. Mnogi podržavaju njega i njegovog oca, dok se drugi pitaju kako je moguće da mladi Jaden opravdava fizičko nasilje i govori da "se to tako radi".

Nižu se tu i uvrede na račun otvorenog braka Jade i Willa Smitha, pa se izdvojio komentar youtubera JiDiona koji je u komentaru spomenuo Jadenovog prijatelja Augusta koji je imao aferu s Jadom Smith i to su oboje otvoreno priznali.

Podsjetimo, Chris Rock je kroz šalu rekao da jedva čeka vidjeti Jadu Pinkett Smith u filmu G.I. Jane 2. To je bila šala motivirana novom frizurom Pinkett Smith, koja je obrijala glavu. Na to je Smith ustao, popeo se na pozornicu i ošamario Rocka, da bi se vratio na svoje mjesto urlajući da ne "uzima ime njegove žene u usta".

"O, vau, Will Smith me upravo prebio", rekao je Rock nakon incidenta. Kasnije su se pojavile i snimke na kojima kolege smiruju uznemirenog Smitha, koji je 20 minuta poslije primio Oscara te se u govoru ispričao Akademiji. Rekao je da on, kao i Richard Williams kojeg glumi, samo štiti svoju obitelj.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.