FOTO Ovako Eden i Cruz iz Santa Barbare izgledaju danas

Foto: Guliver Images/Rex/Youtube/Instagram/Facebook

BILI su jedan od najomiljenijih televizijskih parova, a iz dana u dan domaća je publika bez daha pratila njihove dogodovštine u jednoj od najdugovječnijih sapunica. 

Riječ je naravno o Eden i Cruzu iz Santa Barbare.

Rijetko tko zna da ovaj par prema originalnom planu scenarista nije trebao završiti zajedno.

"Kad sam došla na snimanje, rekli su mi da bi Eden trebala biti s Warenom Lockridgeom. Snimili smo nekoliko scena, ali nije bilo dobro. S Cruzom se odmah osjetila neka kemija", rekla je Marcy Walker u jednom intervjuu.

Glumci su sami smislili i romantičnu povijest između bogate bijele nasljednice i latino policajca.

A Martinez koji je glumio Cruza i danas se bavi glumom, a nakon Santa Barbare i dalje je glumio uglavnom u televizijskim serijama. Pojavio se u serijama "General Hospital"," Longmire", "Days of Our Lives" i mnogim drugima.

Za Santa Barbara Online otkrio je da je čak tri puta odbio ulogu Cruza, ali ga je menadžer na kraju uvjerio da prihvati.

U privatnom životu je oženjen za Leslie Bryans i s njom ima dvije kćeri, Devon Makena i Ren Farren, te sina Dakota Lee.

Marci Walkers se pak 2004. povukla iz glume i posvetila vjeri, a danas radi u jednoj župi u Sjevernoj Karolini kao voditeljica dječjeg programa.

Udavala se čak četiri puta. S trećim suprugom Stephanom Colinsom ima sina Taylora, a 1999. se udala za sadašnjeg muža Douga Smitha i uzela njegovo prezime. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.