Ovako je govorila Olivera iz Gospodina Savršenog: Dobila sam preko 5000 eura bakšiša

Foto: Instagram

ŠIRA hrvatska javnost upoznala je pjevačicu Oliveru Matijević u showu Gospodin Savršeni, koji je krenuo prije četiri dana na RTL-u. Olivera je porijeklom iz Zadra, a posljednjih godina punila je cajkaške klubove diljem regije. Prije dvije godine popričali smo s njom kako bismo dobili uvid u život turbofolk pjevačice.

"Po par tisuća eura se može uzeti za jednu večer. Ovisi o klubu, naravno", rekla nam je iskreno Olivera, koja je svoju glazbenu karijeru počela u - rock bendu.

"Veliki novci su u folk glazbi, jako se puno zarađuje. Zato je 95 posto ljudi koji su se bavili drugom vrstom glazbe prešlo na folk, pa tako i ja", rekla nam je i otkrila da najveće napojnice u folk klubovima ostavljaju nogometaši i poduzetnici.

"Bilo je preko 5000 eura bakšiša u jednoj večeri, to je za mene najviše što sam dobila", ispričala nam je.

 

Otkrila je da nije sve uvijek med i mlijeko. "Jednom sam se prepala, u Puli sam nastupala i bacili su suzavac. Nisam znala što se događa, cijela diskoteka je izašla van. Ali osim toga, nisam nikad imala neka neugodna iskustva", ispričala je.

Godinu prije razgovora s nama Olivera je okušala sreću u Zvezdama Granda, no žiri nije bio impresioniran.

Za nastup je izabrala prozirnu haljinu ispod koje je nosila bodi boje kože.

"Čujete li vi ovo?" pitala je Jelena Karleuša ostale članove žirija dok je Olivera pjevala, no oni su zurili u mobitele.

"Daj, bre, dalje, gasi to", dobacila je Karleuša.

Ostali članovi žirija su se složili s Karleušom pa je Olivera dobila crveni gumb, a njen nastup je prekinut.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.