Upoznajte novu generaciju celebova. Evo čime se bave ove "nepo bebe"

Foto: Profimedia/EPA/Instagram

Kad je Shiloh Jolie-Pitt ovih dana proslavila 18. rođendan, pridružila se novoj skupini "nepo beba" koje ulaze u odraslu dob i čini se da će krenuti stopama svojih slavnih roditelja. Od kćeri Angeline Jolie i Brada Pitta do kćeri Toma Cruisea i Katie Holmes, ove mlade zvijezde pune naslovnice od dana kada su rođene.

Međutim, sada poduzimaju korake potrebne da ostave vlastiti trag u Hollywoodu jer postaju punoljetne osobe sa slobodom da slijede svoje kreativne interese. Shiloh je posljednjih godina iznenadila obožavatelje pokazujući ljubav prema plesu, dok Suri ne samo da dijeli ljubav svojih roditelja prema glumi već je također pokazala interes za glazbu i modu.

S druge strane, može se činiti da Romy, kći redateljice Sofie Coppole, više naginje interesima svog oca glazbenika Thomasa Marsa s obzirom na nedavno izdanje njezinih pop singlova Stuck Up i From A Distance. Prijateljica iz kampa zadirkivala ju je da je također naslijedila majčin i djedov filmski talent.

Istodobno, sin Gavina Rossdalea i Gwen Stefani jasno je dao do znanja da je naslijedio ljubav svojih roditelja prema glazbi. "Nepo bebe" kao što su Leni Klum, Ella Travolta, Romeo Beckham i Lila Moss, koje su nedavno izbile na scenu s velikim projektima nakon što su navršile 18 godina, jasno pokazuju da sljedeća generacija slavnih potomaka ne zaostaje mnogo.

DailyMail.com predstavlja slavnu djecu koja pokušavaju doći do vlastitog uspjeha i krenuti putem svojih slavnih roditelja.

Shiloh Jolie-Pitt (18): kći Brada Pitta i Angeline Jolie

Interesi: ples

Shiloh Jolie-Pitt većinu je života provela izvan svjetla reflektora, no posljednjih godina svijet polako saznaje za njezinu strast prema plesu. Obožavatelji su bili ugodno iznenađeni kada su 2022. vidjeli tinejdžericu kako iz sveg srca pleše na Lizzin hit About Damn Time, u koreografiji Hamiltona Evansa.

Tada je otkriveno da je ljubiteljica plesa godinu dana ranije počela pohađati satove u Millennium Dance Complexu u Los Angelesu, a ubrzo se na internetu počelo pojavljivati više video zapisa. Njezin otac nastavio je dijeliti svoj ponos zbog njezinog plesnog napretka. Tako je 2022. rekao za ET: "To tjera suze na oči. Ne znam odakle joj to. Ja imam dvije lijeve noge."

Na pitanje misli li da bi se njegova djeca mogla posvetiti glumi poput roditelja, rekao je da samo želi da budu sretni i dodao: "Volim kad pronađu svoj put, kad pronađu stvari koje ih zanimaju i zbog kojih cvatu."

Shiloh je sigurno cvjetala u plesnom studiju, kao što je jedan izvor rekao za US Weekly u to vrijeme: "Shiloh voli ples. Ona je ozbiljno talentirana i već nekoliko godina ide na ove tečajeve. Stekla je i neke dobre prijatelje kroz plesnu zajednicu i svi su u chat grupama i dijele svoje omiljene playliste i takve stvari. Svi učitelji su jako impresionirani njome i kažu da je samo nebo granica ako želi prijeći na višu razinu, a Shiloh bi to mogla i učiniti."

U najnovijem videu koji je podijelio koreograf Lil Kelaan Carter,  Shiloh pokazuje plesne pokrete slobodnog stila. Na snimci tinejdžerica pleše na pjesmu Tanzania Uncle Wafflesa i Tonyja Duarda. Shiloh je nosila trenirku i preveliku majicu dok je pokazivala svoje impresivne pokrete, a koreograf je napisao: "Njezino kretanje je ludo. Hvala ti na tvojoj energiji."

Moses Martin (18): sin frontmena grupe Coldplay Chrisa Martina i glumice Gwyneth Paltrow

Interesi: glazba

Sin Gwyneth Paltrow i Chrisa Martina još je jedna mlada zvijezda koja je uživala u djetinjstvu izvan svjetla reflektora unatoč slavi svojih roditelja. Međutim, tijekom godina on i njegova starija sestra prihvatili su priliku pridružiti se ocu na pozornici tijekom nastupa uživo.

2016. godine Moses je sa svojim tatom nastupio na dobrotvornoj akciji Boys&Girls Cluba. Počastio je publiku u Malibuu izvedbom pjesme House of Gold grupe Twenty One Pilots dok je njegov otac svirao akustičnu gitaru.

S 15 godina Moses je također spomenut na albumu grupe Coldplay Music of Spheres, za svoj doprinos u refrenu pjesme pod nazivom Humankind. Kada je napunio 18 godina, njegova majka je dirljivom objavom na Instagramu dala naslutiti njegovu ljubav prema glazbi.

"Sretan ti 18. rođendan, sine moj. Tako sam ponosna na tebe. Volim tvoju osjećajnost i briljantnost i tihi humor. Divim se kako duboko ulaziš u područja koja te zanimaju, postajući stručnjak za synthove iz 80-ih i francuski novi val. Sviđa mi se koliko voliš ljude, ali i koliko si posvećen sebi. Postoji tako veličanstven svijet ideja i harmonija unutar te tvoje prekrasne glave. Nevjerojatno sam ponosna na tebe danas, kada prelaziš prag u odraslu dob. Volim te više nego što riječi mogu reći", napisala je slavna glumica.

Za sada je odlučio ostati usredotočen na svoje studije te će ove jeseni pohađati Sveučilište Brown u Rhode Islandu.

Suri Cruise (18): kći glumaca Toma Cruisea i Katie Holmes

Interesi: glazba, gluma i moda

Suri Cruise živjela je relativno mirnim životom s Katie Holmes, koja ju je nakon razvoda od Toma Cruisea nastojala držati podalje od javnosti.

No zvijezda Dawson's Creeka počela je 2022. dijeliti više informacija o interesima svoje kćeri. Otkrila je da je Suri obradila klasik Blue Moon iz 1934. na soundtracku za majčinu romantičnu komediju Alone Together.

Govoreći za Yahoo Entertainment o svojoj odluci da svoju kćer angažira za izvedbu hita Richarda Rodgersa i Lorenza Harta, brižna mama bila je puna hvale za Suri: "Uvijek želim najvišu razinu talenta. Ona je jako talentirana. Rekla je da će to učiniti i snimila je pjesmu, a ja sam je pustila da radi po svom. To je način na koji općenito režiram."

U istom intervjuu Katie je otkrila da je također angažirala Suri da pjeva u drugom filmu koji je režirala, pod nazivom Rare Objects.

Početkom svibnja otkriveno je da Suri također istražuje glumu nakon što je sudjelovala u školskoj produkciji mjuzikla Head Over Heels. Koristila je svoj novi nadimak na plakatu, Suri Noelle - uzevši srednje ime svoje 45-godišnje majke i odbacivši prezime 61-godišnjeg oca.

Suri je navodno tumačila princezu Philocleu, lik koji je stvorila Alexandra Socha u adaptaciji na Broadwayu, koja se prikazivala od 2018. do 2019. u kazalištu Hudson na Manhattanu.

Budući da je Suri završila srednju školu u lipnju i na jesen kreće na studij, insajder je nedavno otkrio za DailyMail da mlada zvijezda naginje studiranju mode.

Grier Henchy (18): kći modela/glumice Brooke Shields i redatelja Chrisa Henchyja

Interesi: manekenstvo

Grier Henchy polako slijedi stope svoje majke supermodela nakon što su zajedno radile na kampanji za Victoria's Secret 2022. godine. Mlada ljepotica zapravo je debitirala kao model u kampanji Mother's Day Real Love, za koju je njezina majka tvrdila da je savršen način da preda štafetu.

U intervjuu za InStyle, modna ikona je objasnila: "Bila sam uistinu ponosna što sam mogla biti model uz svoju kćer za tako značajnu kampanju."

Ponosna mama, koja je u javnosti odmalena, izjavila je kako se nada da će njezino dijete imati priliku sudjelovati u drugim značajnim kampanjama.

"Mislim da je jako važno za nju da shvati da prava ljepota proizlazi iz ljubavi prema sebi i drugima. Sudjelovati u manekenskim pothvatima koji uključuju žene u mnogim aspektima njihovih života izvanredan je dar u ovoj industriji", rekla je Shields.

U drugom intervjuu za People dodala je sljedeće: "Pitala sam je i bilo je to tako emotivno lijepo razdoblje. Znate, opirala sam se ovome. Ali kad je gledam kako se na neki način snalazi, shvaćam da imam prilično jak karakter. Dakle, ne osjećam da će je ovaj posao pojesti. Bilo je jako zabavno biti ispred kamere s njom."

Nakon što su zajedno pozirale za Victoria's Secret, Brooke je otkrila nekoliko uvjeta koje je postavila za karijeru svoje kćeri. Objasnila je to tijekom intervjua u emisiji Live with Kelly and Mark: "Napokon sam morala popustiti i reći: 'Ako ćeš to učiniti, neću ti biti menadžerica. Radit ćeš s agencijom. Neće ti biti ugodno. I ići ćeš na koledž'."

Grier trenutno radi kao model za brendove kao što su Jones Road Beauty i Tommy Hilfiger, a još uvijek se sprema upisati fakultet.

Romy Mars (17): kći redateljice Sofije Coppole i frontmena Phoenixa Thomasa Marsa

Interesi: glazba i gluma

Uz djeda legendarnog redatelja Francisa Forda Coppolu i oskarovku Sofiju Coppolu kao majku, moglo bi se pretpostaviti da će Romy Mars slijediti obiteljski posao kao glumica ili redateljica.

Međutim, tinejdžerica je pokazala da ima više toga zajedničkog sa svojim ocem glazbenikom, Thomasom Marsom - pjevačem indie benda Phoenix - nakon što je ovog mjeseca izdala album (EP).

Romy je prvi put došla u središte pažnje kada je imala 13 godina i postala zaštitno lice Marc Jacobsove difuzijske linije Heaven - oštrije linije namijenjene mlađim generacijama, s naglaskom na grunge 90-ih.

S lijeva na desno: Giancarlo Esposito, Aubrey Plaza, Francis Ford Coppola i Romy Mars

Zatim je dospjela na naslovnice prošle godine nakon što je objavila urnebesni video na TikToku u kojem je otkrila da je kažnjena jer je pokušala unajmiti helikopter od New Yorka do Marylanda na očevu kreditnu karticu.

Osvrćući se na video svoje kćeri u intervjuu za The Hollywood Reporter, Sofia je priznala da je njezino dijete znalo da je to "najbolji način" da naljuti roditelje.

Redateljica je rekla: "Odgajani smo da čuvamo svoju privatnost, a društveni mediji su sasvim suprotni od toga. Dakle, to je za nju bio najbolji način da bude buntovna."

@romycroquett ♬ original sound - Romy croquet fan

Sofia tvrdi da je TikTok njezine kćeri otkrio da se obiteljski talent pripovijedanja i snimanja filmova iskazao i u sljedećoj generaciji: "Dobila sam puno komplimenata za njezino snimanje filmova. I komedija. Ona je smiješna. Ali to što ljudi javno raspravljaju o mom roditeljstvu nije ono čemu bih se nadala."

Sada je Romy dospjela na naslovnice nakon što je pokrenula svoju glazbenu karijeru s dva singla koja su producirali indie pop umjetnik claud.mp3 i Mikey Hart - koji je radio s Taylor Swift i Lanom Del Rey. EP sadrži dva singla - Stuck UP i From a Distance - oba u bedroom pop žanru za koji je popularan kod mladih obožavatelja.

Bedroom pop pokriva niz glazbenih stilova, od hip-hopa do lo-fi ritmova, jer se radi o tome kako se glazba stvara s pristupačnom opremom, a ne o tome kako zvuči. Njezin izbor zvuka je eteričan s otkačenim gitarama, a pjeva o romantičnim vezama kojih više nema - unatoč tome što je "zakačena" na tu osobu.

Inače, Romy je također debitirala na filmskom festivalu u Cannesu zahvaljujući maloj ulozi u najnovijem filmu svog djeda Megalopolis.

Violet Grohl (18): kći frontmena Foo Fightersa Davea Grohla i redateljice Jordyn Blum

Interesi: glazba

Ljubav Violet Grohl prema glazbi bila je jasna još otkad je bila dijete. Ponosni otac je 2007. Godine za časopis People izjavio da je obožavateljica Amy Winehouse: "Violet voli album Amy Winehouse. Obožava Rehab. Kad čuje 'Pokušaj me natjerati na odvikavanje', Violet će reći 'Ne, ne, ne'. Znam, malo je čudno, ali stvarno je slatko." 

Kao tinejdžerica, Violet je počela pokazivati želju da postane glazbenica i pridruži se ocu na pozornici. Godine 2018. tada 12-godišnja Violet izvela je obradu Adeline pjesme When We Were Young na dobrotvornoj priredbi u Fox Theatreu u Oaklandu.

Dave je rekao okupljenima: "Sjećam se da je rekla: 'Tata, ti nisi čak ni najbolji pjevač u obitelji'. I u pravu je."

U travnju 2021. duo tate i kćeri objavio je obradu pjesme Nausea punk benda X. Dave je otkrio zašto je odlučio da to postane obiteljska stvar, objasnivši na Jimmy Kimmel Live! da je bio u dalekom srodstvu s bubnjarom X-a DJ Bonebrakeom.

"Ovo je prvi put da smo ona i ja snimali zajedno, samo nas dvoje. Tako sam ponosan na to jer je jako volim i ona je nevjerojatna pjevačica, ali na neki način prati ovu lozu i obiteljsku povijest od ovog tipa u Švicarskoj. To je obiteljsko stablo Bonebrake koje mi puno znači", rekao je Dave.

Kasnije iste godine Violet se pridružila očevom bendu u Chicagu na festivalu Lollapalooza kako bi izvela pjesmu uživo.

Zatim je 2023. Dave još jednom postao ponosni otac kada je dijelio pozornicu sa svojom kćeri na Glastonbury Festivalu. Foo Fighters su nastupali na kultnoj pozornici Pyramid Stage kada je frontman najavio da će mu se tinejdžerica pridružiti kako bi izveli pjesmu s albuma benda But Here We Are.

Publici je rekao: "Moja najdraža pjevačica na svijetu. Ovo je pjesma koju sam napisao za svoju majku, Violetinu baku."

Sadie Sandler (18): kći glumca Adama Sandlera i glumice/producentice Jackie Sandler

Interesi: gluma

Sadie Sandler često se znala pridružiti svom ocu na njegovim filmskim setovima tijekom svog djetinjstva i prvi put se pojavila na ekranu kao malo dijete. Bilo je to u Adamovu filmu iz 2008. godine You Don't Mess With The Zohan. Iste godine Sadie je također imala malu ulogu u njegovom filmu Bedtime Stories.

Tijekom godina nastavila je preuzimati uloge u očevim filmovima kao što su Grown Ups (2010.), Jack and Jill (2011.), Pixels (2015.), Murder Mystery (2019.) i Hubie Halloween (2020.).

Također je davala glas u filmovima kao što su Hotel Transylvania i Leo iz 2023. godine. Iste godine, Sadie je zaista pokazala svoje glumačke sposobnosti u Adamovom filmu za Netflix You Are Not Invited To My Bat Mitzvah.

Kritičari su hvalili izvedbu, kao što je Richard Roeper iz Chicago Sun Timesa napisao: "Sadie Sandler je dragulj u ulozi Stacyne zajedljive starije sestre Ronnie."

Courtney Howard iz Varietyja je izjavila: "Sestre Sandler iz stvarnog života, Sunny i Sadie, koja glumi Stacynu drsku, ali suportivnu stariju sestru Ronnie, uvjerljive su glumice. Kamera i dijalozi bilježe istinsku, prirodnu lakoću njihove sestrinske veze, bilo da se zafrkavaju ili umiruju jedna drugu."

U međuvremenu, film Certified Fresh dobio je 96 posto na Rotten Tomatoesu, što ga čini najbolje ocijenjenim filmom Adama Sandlera i njegovom daleko najbolje ocijenjenom komedijom.

Scarlett White (18): kći Jacka Whitea i modela/pjevačice Karen Elson

Interesi: Glazba

Scarlett White veći dio svog djetinjstva nije bila u centru pažnje, no obožavatelji su bili oduševljeni kada su saznali da jabuka nije pala daleko od stabla kada je u pitanju strast njezine obitelji prema glazbi.

Nakon što je odrasla gledajući očev uspjeh kao rock zvijezde s The White Stripesima i The Raconteursima, kao i njegovu suradnju s osobama poput Lorette Lynn, Scarlett je ubrzo uživala u prilici stvarati glazbu s tatom. Kad je Jack objavio album Fear of the Dawn 2022. godine, obožavatelji su primijetili da je Scarlett zaslužna za sviranje basa u pjesmi Twilight.

Zatim se 2023. pridružila svom ocu na pozornici u Nashvilleu tijekom njegovog nastupa u The Blue Room u Third Man Records. Predstavljajući se na pozornici s bas gitarom u ruci, Scarlett je odsvirala pjesmu Hardest Button To Button s albuma The White Stripesa Elephant.

Njezina ponosna majka podijelila je slike na Instagramu i napisala: "Gospođica Scarlett Teresa White. Moja lijepa i ljubazna kći, koja nikad ne želi biti u centru pažnje i ima srce od čistog zlata. Kakav sladak trenutak s njezinim tatom."

Kingston Rossdale (18): sin pjevačice Gwen Stefani i glazbenika Gavina Rossdalea

Interes: glazba

Ljubav Kingstona Rossdalea prema glazbi nije došla samo od njegovih roditelja, već i zahvaljujući njegovom bliskom odnosu sa očuhom, country zvijezdom Blakeom Sheltonom. Ovaj tinejdžer je imao svoj debi na sceni u Blakeovom baru Ole Red u Tishomingu u Oklahomi prošle godine.

Blake je ovako predstavio Kingstona prije nego što je izašao na pozornicu: "Jako sam uzbuđen, zapravo počašćen što sam prvi koji će ovog momka predstaviti na sceni. Ovaj tip je umjetnik, on je sjajan i vi ćete moći reći da ste bili na njegovom prvom javnom nastupu. Njegova je glazba rock i kladim se da ovdje imamo ljubitelje rocka. On ima samo 17 godina, ljudi. Evo ga, gospodin Kingston Rossdale!"

Kingstona su pratili klavijaturist i gitarist dok je izvodio ono što je izgledalo kao originalni materijal.

"Volim vas momci, hvala vam što ste ovdje!", rekao je Kingston nakon nastupa pred razdraganom publikom: "Hvala, ovo mi puno znači. Nadam se da ste dobro proveli noć, uživajte!"

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.