"Ovo je definitivno jedna od najgorih godina britanske kraljice"

Foto: Guliver Image/Getty Images

NAKON što je objavljeno da će princ Philip Božić provesti u bolnici, britanski mediji su se raspisali o tome kako je protekla godina bila jedna od najgorih ikad. Daily Mirror piše da je ovo najgora godina Elizabete II. od one kada su se razveli princ Charles i princeza Diana. Proteklu godinu na britanskom su dvoru obilježile svađe i skandali, a jedan od najgorih u povijesti mogao bi biti onaj princa Andrewa.

Njega je Virginia Roberts optužila da ju je seksualno iskorištavao dok je bila maloljetna, a sam se Andrew ukopao intervjuom koji je dao BBC-ju. Princ je dao ostavku na sve kraljevske dužnosti, njegov ured je izopćen iz Buckinghamske palače, a zbog skandala nije bio ni na zabavi povodom zaruka svoje kćeri Beatrice.

Godinu iza nas obilježila je i svađa prinčeva Harryja i Williama koji su u lošim odnosima otkako se Harry oženio američkom glumicom Meghan Markle. Harry je ove godine priznao da stvari između njega i brata nisu najbolje, a njegova se supruga požalila da je mediji zlostavljaju otkako se udala u kraljevsku obitelj.

Na kraju godine u bolnici je završio 98-godišnji princ Philip te će kraljica blagdane provesti bez supruga. Meghan i Harry odbili su Božić provesti s ostatkom obitelji te se trenutno sa sinom Archiejem nalaze u Kanadi.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.