Ovo je nova Miss Zagreba

Foto: Boris Mataković/PR

JUČER je proglašena nova Miss Zagreba. Ove godine titula je pripala 17-godišnjoj Tari Begedin i ona će predstavljati Grad Zagreb u finalu Miss Hrvatske. Njezine pratilje su Helena Medved kao prva i Ana Usmiani kao druga pratilja.

"Tara je mlada, vrlo perspektivna balerina i jazz plesačica, koja ima samo sedamnaest godina, a već sada postiže odlične uspjehe u onome što radi. Pohađa opću gimnaziju i govori engleski i talijanski jezik. Ova mlada ljepotica uz ples jako voli odbojku i atletiku", ističe Iva Loparić Kontek, vlasnica licence Miss Hrvatske i direktorica Miss Grada Zagreba.

Jedanaest djevojaka prošetalo je pistom u kreacijama u raznim kreacijama, vjenčanicama i večernjim haljinama. 

Tara je pobijedila jednoglasnom odlukom ocjenjivačkog žirija kojeg su čini, između ostalih, Tihana Harapin Zalepugin, estradni menadžer Zoran Škugor, košarkaš Gordan Giriček, Miss Hrvatske iz 2014. Antonija Gogić Bračulj te Miss Hrvatske iz 2019. Katarina Mamić. 

O Tari

Tara je mlada balerina i jazz plesačica. Ima samo 17 godina i učenica je Opće gimnazije u Zagrebu. Odlično govori dva jezika, engleski i talijanski. Osim plesa bavi se i sportom, a najviše vremena provodi u teretani. 

Visoka je 174 centimetra i ima 46 kilograma. Rado bi se okušala u svijetu modelinga pa smatra da joj je sudjelovanje na izboru za Miss Zagreba dobra odskočna daska. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.