Ovo su najgori filmovi 2021. prema Metacriticu

Foto: Press

TIJEKOM godine svi se mediji uglavnom bave popularnim, kvalitetnim ili nagrađivanim filmovima, dok oni slabiji ostaju u sjeni.

Međutim, na kraju godine treba se osvrnuti i na one koji su podjednako razočarali i publiku i kritiku, a možda su podbacili i na blagajnama.

Uglavnom, ovo je deset najgorih filmova godine prema Metacriticu. A ako imate hrabrosti i strpljenja, pogledajte ih i procijenite jesu li ocjene pretjerane.

Diana: The Musical

Ako niste čuli puno o mjuziklu o životu princeze Diane, to je zato što Netflix vrlo vjerojatno skriva činjenicu da se ovaj film nalazi u njihovoj ponudi.

 

Infinite

Mark Wahlberg vjeruje da ima psihičkih problema jer ga proganjaju sjećanja na stvari koje se nikada nisu dogodile, ali ubrzo doznaje da je poseban i da su sjećanja stvarna. No, radi se o njegovim prošlim životima.

Blithe Spirit

Komedija o piscu koji proživljava blokadu pa u dom u kojem živi sa suprugom poziva mističarku koja prizove duh njegove pokojne supruge pa sad on, njegova sadašnja i duh njegove pokojne supruge žive u istom domu. Ako vam se premisa čini zanimljivom i savršenom za komediju, u pravu ste. Ovo je film nastao prema popularnoj kazališnoj predstavi Noela Cowarda, ali problem nije u predlošku, već u ovom uprizorenju.

The Misfits

Pierce Brosnan i Tim Roth iz nekog su razloga pristali glumiti u filmu o lopovu koji postane dijelom velike pljačke zlata.

Breaking News in Yuba County

Odlična glumačka postava potraćena je na film o ženi koja postaje zvijezda nakon što krene u potragu za nestalim mužem.

American Skin

Bivši marinac radi kao domar, a policajac ubija njegovog sina. Nakon što postane jasno da će zločin proći nekažnjeno, otac uzima pravdu u svoje ruke.

 

Midnight in the Switchgrass

Ako pratite njihove karijere, vjerojatno će vam se biti jasno kad doznate da u filmu glume Bruce Willis i Megan Fox. Uglavnom, oni su agenti FBI-ja koji istražuju seriju ubojstava žena s tim da Megan Fox uskoro postaje jedna od meta. No, na snimanju ovog filma Megan Fox je upoznala repera MGK-a pa smo osim lošeg filma dobili i vjerojatno najiritantniji celebrity par godine. Ukratko, ovaj film je dar koji nastavlja darivati.

The Virtuoso

Anthony Hopkins je jedino što valja u filmu o plaćenom ubojici koji mora riješiti zagonetku kako bi doznao tko je njegova meta. Na gledatelju je da pokuša odgonetnuti zašto je legendarni glumac pristao glumiti u ovom filmu.

Music

Glazbenica Sia režirala je film u kojem Kate Hudson glumi bivšu dilericu koja brine o svojoj polusestri čije je ime Music. Već će vam iz trailera biti kristalno jasno da će film igrati na pretjeranu sentimentalnost iako znate da će najveći "hit" biti autistična djevojka koju Maddie Ziegler glumi kao da je riječ o sprdačini na račun autističnih osoba. 

Vanquish

Ona je majka s mračnom prošlošću i vezama s ruskim gangsterima, a on umirovljeni murjak koji otima njezinu kćer kako bi je natjerao da se umjesto njega obračuna s ruskim gangsterima.