Ovo su najpopularnije španjolske WAGsice

Foto: Instagram

Španjolska je prvi finalist ovogodišnjeg Europskog prvenstva, koja je u polufinalu preokretom pobijedila Francusku 2:1. Francuzi su poveli ranim golom Randala Kola Muanija, a potom je rezultat poravnao Lamine Yamal. Preokret i pobjedu Španjolcima donio je Dani Olmo. Mi smo povodom sinoćnjeg slavlja Španjolaca odlučili predstaviti najpopularnije španjolske WAGsice, odnosno supruge i djevojke nogometaša Španjolske.

Laura Schmitt

Laura je djevojka Danija Olma, bivšeg nogometaša Dinama i španjolskog reprezentativca. 26-godišnja Njemica ima 165 tisuća pratitelja na Instagramu, a prvog dana 2024. godine objavila je i prvu fotografiju s Olmom.

Lijepa Laura na Instagramu nerijetko objavljuje fotografije i privatnog života - s putovanja, druženja...

Sira Martinez

24-godišnja Sira kći je bivšeg španjolskog nogometnog izbornika Luisa Enriquea i djevojka nogometaša Robina Le Normanda. Ranije je bila u vezi s drugim španjolskim reprezentativcem, Ferranom Torresom. Sira je veoma popularna na Instagramu gdje je prati više od 340 tisuća ljudi, njen privatni život redovito krade pažnju javnosti, a i sama ima sportsku karijeru - bavi se jahanjem.

Alice Campello

Alice je supruga Alvara Morate, a nazivaju je jednom od najljepših WAGsica svijeta. Veoma je bliska s Izabel Kovačić, suprugom hrvatskog reprezentativca Matea Kovačića. Dok je Morata igrao u Juventusu, navijači su upravo Alice smatrali "srećonošom" jer je on jednom prilikom izjavio: "Otkako sam upoznao djevojku, drugačiji sam na terenu!" Morata i Alice vjenčali su se u njenoj rodnoj Veneciji 2017., na isti vikend kada su se vjenčali i Izabel i Mateo.

Alice je bivša manekenka, a danas uspješna poduzetnica - vlasnica je brenda odjeće te ima vlastitu kozmetičku liniju.

Sara Botello

Španjolski branič Aymeric Laporte je braku s plesačicom Sarom Botello. Par se upoznao u njezinom rodnom Bilbau, dok je Laporte igrao za Athletic Bilbao. Vjenčali su se 2023. godine i zajedno imaju dvoje djece.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.