Ovo su nove najljepše djevojčice na svijetu

Foto: Instagram

FRANCUSKINJA Thylane Blondeau, koja je 2007. proglašena najljepšom djevojčicom na svijetu, nedavno je napunila 18 godina, a njezinu titulu posljednjih godina naslijedilo je nekoliko dječjih modela. Vjerojatno najpoznatija trenutno je Anastasiya Knyazeva, osmogodišnja Ruskinja čije fotografije oduzimaju dah milijunima korisnika Instagrama. 

Malenu Anastasyu prati gotovo milijun i pol ljudi, a o njezinom Instagram profilu brine se njezina majka Anna. Bez obzira na stalne kritike koje dobiva zbog činjenice da joj se kći od najranijeg djetinjstva bavi modelingom, Anna uživa u ulozi mame najljepšoj curici svijeta.

Žestoka konkurencija Anastasyi je petogodišnja Nigerijka Jare Ijalana koju je sasvim slučajno otkrio jedan fotograf u Africi. Nju i njezine sestre Jobu i Jomiloju prati 137 tisuća ljudi na Instagramu.

Antonija Violetta iz Rusije ima devet godina, a pred njom je velika karijera modela.

Kristina Pimenova uskoro će napuniti 13 godina. I ona je među najljepšim i najpopularnijim djevojčicama svijeta. Na Instagramu je prati gotovo 2,5 milijuna ljudi.

Laneya Grace uskoro će nositi revije za odrasle žene. Ima 14 godina, a fotografije koje su je proslavile 2010. godine osigurale su joj mjesto na svim listama najljepše djece svijeta.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.