Pamela Anderson prošetala zaobljeni trbuščić i potaknula glasine o trudnoći

ŽENA koja je proglašena najseksipilnojom majkom na svijetu uskoro bi mogla roditi još jedno dijete, nagađaju američki tabloidi. Pamela Anderson ove priče je potaknula tijekom svojeg ovotjednog boravka u Londonu, gdje su je paparazzi pratili u stopu te u nekoliko navrata uspjeli snimiti inače besprijekorno utegnutu Pam s trbuščićem, koji danas nije nimalo utegnut. A da se zaokružila Pamela je pokazala i prošli tjedan, kada je povela svojeg sina na dane snowboardinga u Malibuu gdje je, doduše u nešto komotnijoj haljini, također pokazala da joj figura nije ono što je ljetos bila.

Pamela proglašena najseksipilnijom majkom na svijetu

Inače, povodom ovogodišnjeg Majčinog dana nekoliko američkih internetskih stranica objavilo je rezultate ankete koja je pokazala da je Amerikancima baš Pamela uvjerljivo najseksipilnija među svim holivudskim majkama, barem ako je suditi prema odgovorima jačeg spola. U istoj anketi žene su se odlučile za Sharon Stone, ali Pameli, kaže, to nije zasmetalo.

"Nije lako biti samohrana majka"

Pamela Anderson je u svojim burnim brakovima s rokerom Tommyjem Leejom dobila dva sina, Brandona i Dylana, a nekoliko puta je javno priznala kako je samohranim majkama teško čak i ako su zvijezde s adresom u zvjezdanom Malibuu. Kaže, puno joj vremena oduzima rad s djecom i pripremanje zadaća, ali, ipak je majka, a što se mora - nije teško. "Brandon trenutno čita knjigu 'Brothers In Arms', a super je stvar što mi je autor Kareem Abdul-Jabbar prijatelj. Nakon što pročita knjigu, Brendan će ga intervjuirati, a ja ću ih snimati i to će ujedno biti njegov školski projekt. Jedva čekam, uzbuđena sam zbog toga više nego on!", ispričala je.

Vijest o trudnoći zasjenila tračeve o dugovima

Vijest o mogućoj prinovi u (neslužbenoj) obitelji Anderson - Padgett zasjenila je tračeve o Pamelinim građevinskim dugovanjima kojima se već nekoliko mjeseci časte svjetske trač rubrike i njihovi čitatelji. Nakon što se seksi mama razmahala s građevinskim radovima na novoj rezidenciji  novinarima su se počeli javljati građevinski radnici, a isti su uspjeli iskopati dokumente koji su potvrdili da Pamela državi i građevinskim tvrtkama duguje više od 800 tisuća dolara.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.