Pamela Anderson razgledavala Budvu u društvu novog dečka

PAMELA ANDERSON, prsata glumica planetarno popularna kao spasiteljica iz serije Baywatch, stigla je u nedjelju u Crnu Goru. Iako je avionom stigla bez pratnje, u jučerašnju popodnevnu šetnju zaputila se s novim dečkom, instruktorom ronjenja - Jamiem Padgettom s kojim je u ljubavnoj vezi tek nekoliko mjeseci.

Mještani i turisti nisu micali poglede s prsate zečice

Par je osim šetnje Budvom, poslijepodne proveo u ispijanju skupocjenog bijelog vina u jednom restoranu nakon čega su se ukrcali na 11 metara dugu jahtu "Dominator" te se zaputili na plažu Žanjice. Baš kao što je to bilo za očekivati, zainteresirani mještani i turisti nisu micali pogled s Playboyeve zečice na što se ona nije pretjerano obazirala, kao niti na fotografe koji Pamelu prate u svakom trenu.

Nakon Budve, u kojoj planira ostati do sutra, prsata glumica zaputit će se u Podgoricu u čijoj okolici planira izgraditi ekološki osviještene luksuzne vile. Pamela nije izostavila ni Hrvatsku tako da će se, kad riješi planove vezane za izgradnju, zaputiti u Dubrovnik gdje će ostati nekoliko dana nakon čega će na 11-metarskoj jahti krstariti po Jadranu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.