Pamela Ramljak: Shoping mi je noćna mora



PAMELA RAMLJAK jednostavno blista otkako je u ljubavi Mladenom Salajsterom. Sinoć je došla na revije zadnje večeri Fashion Weeka i pokazala svoje elegantno izdanje. Stigla je u društvu prijateljica, a otkrila nam je koje su joj modne preferencije.

"Došla sam zbog Suzy Josipović, draga mi je prijateljica i cijenim i nju i njezinu kćerku. Mislim da ovo rade izuzetno dobro, a osim toga, mi žene volimo pogledati koje su nove krpice u gradu. Nisam veliki pobornik modnih revija, ali za drage prijatelje ću uvijek doći. Osoba sam kojoj je shoping noćna mora. Zahvaljujem se na stilistima, a nemam pojma, nikad nisam voljela sate i sate shopinga. Radije ću ići u kino ili šetati. Ne volim provoditi vrijeme pod halogenim svijetlima", rekla je Pamela.

"Kad sam sama, volim se osjećati udobno, ne volim previše otkrivati niti skrivati. Imam neki klasični, elegantan look", rekla je Ramljak koja je otkrila kako je u ljubavi dosad sve dobro. Pred njom i njezinim Feminnemkama je radno ljeto, koje će odraditi na moru i u Njemačkoj. "Sve tri obožavamo ljeto, našle smo se i ne bi mijenjala ovaj posao ni za što na svijetu", zaključila je simpatična pjevačica.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.