Pao i trojac: Novi film Susan Sarandon pun je vrućih scena seksa

Foto: Screen MediaFilms

THE JESUS ROLLS je film o kojem se ovih dana naširoko priča. Film je nastao kao neslužbeni spin-off filma The Big Lebowski iz 1998. godine kojeg su režirali braća Coen. John Turturro redatelj je novog filma, a on u spin-offu glumi lik Jesusa Quintana. Snažna glumačka postava i vruće scene seksa mnoge će privući da pogledaju ovaj film.

Fotografije sa snimanja pokazuju da su se glavne glumice Audrey Tautou i Susan Sarandon našle u vrućem klinču s dvojicom kolega sa seta, 49-godišnjim Bobbyjem Cannavaleom i 62-godišnjim Johnom Turturrom.

Susan Sarandon prošle je godine napunila 73 godine, ali i dalje žari i pali glumačkom scenom. Za prestižnu nagradu Oscar nominirana je pet puta, a uspjela ju je osvojiti 1995. godine za ulogu u filmu Odlazak u smrt. U nadolazećem filmu The Jesus Rolls glumi lik melankolične Jean.

Lik Jean suprotnost je razigranom liku Francuskinje Marie koju glumi lijepa Audrey Tautou. Kritičari koji su pogledali film opisuju Tautouin lik kao nimfomanku koja nikako ne može doživjeti orgazam unatoč tome što se redovito seksa s obojicom glavnih muških likova u filmu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.