Matija Cvek odgovara hejterima: "Ne znate tko sam? Reklamiram naočale"

Video: Index

MATIJA CVEK ovotjedni je sudionik Indexovih Paprenih komentara, projekta u sklopu kojeg će poznate Hrvatice i poznati Hrvati čitati komentare trolova i hejtera te odgovarati na njih.

>>Ciganović na Indexu odgovara hejterima: "Dušane, često si na mojoj OnlyFans stranici"

>>Žanamari na Indexu odgovara hejterima: "Da, Marija, dosta se često skidam gola"

Aferom INA se skretala pozornost s Rozge i Cveka?

Ozrenov komentar prvi je zapeo Matiji za oko. "Za Matiju Cveka nikad čuo, ne znam ni u kojem segmentu estrade djeluje", zaključio je Ozren. "Poljoprivreda. Bavim se uzgajanjem rajčica za ekipu s estrade", poručio mu je Matija.

"Aferom INA samo su nam skretali pozornost s Rozge i Cveka", zaključio je dalje jedan Igor. "Da. To sam i ja rekao. Htio sam da ta slava još malo bukti i da to stvarno uđe u anale, ali nije", nasmijao se Matija.

@index.hr

PAPRENI KOMENTARI Matija Cvek odgovara na komentare Indexovih čitatelja 🌶️

♬ original sound - Index.hr

Dijana kaže da za njega "nikad nije čula" i da "Porin već odavno nije mjerilo za ništa". "Pa šteta, nemam pojma... Meni znači taj Porin", iskreno joj je rekao mladi glazbenik.

Jedan anonimni komentator se "začudio koliko cura sluša Cveka". "To je jedan super komentar, nemam ništa loše reći. To je baš lijepo, i mene isto nekad iznenadi", rekao nam je Matija kad je pročitao tu rečenicu. 

"Vidi Cveka na što liči, kao vanzemaljac. On se može zbližiti samo s desnom rukom i to možda", glasio je Draganov komentar koji je nasmijao Matiju. "Lijeva, buraz, samo lijeva. Lijeva je bolja", poručio mu je.

Tko je taj Cvek uopće?

"Tko je taj Cvek, objasnite mi", zapitao se jedan Renato. "A nemam pojma, naočale reklamiram. Imaš na svakom uglu, bar to", objasnio mu je Cvek. A onda pročitao i komentar jednog Zlatka koji je stao u njegovu obranu i poručio da mu idu na živce svi oni koji se prave da ne znaju tko je Matija Cvek.

@index.hr

PAPRENI KOMENTARI Matija Cvek odgovara na komentare Indexovih čitatelja 🌶️

♬ original sound - Index.hr

Kakve su mu to pjesme?

Jedan Matijin imenjak se požalio na kvalitetu njegove pjesme Trebaš li me. "TikTok zvuk. Kužim ja da mali žele 'svježe', ali zapravo je veoma podmazano starim uljem. Uspjeh, ali ne čini proljeće", požalio se Matija. "Ne znam, Matija, što bih ti rekao, meni je to baš dobro bilo. Produkcija, aranžman, sve mi je bilo dobro...", rekao je Cvek.

@index.hr

PAPRENI KOMENTARI Matija Cvek odgovara na komentare Indexovih čitatelja 🌶️

♬ original sound - Index.hr

Što se još odgovaralo u Paprenim komentarima, pogledajte u videima.

Sviđaju vam se naši Papreni komentari? Pripremite se, stiže još...

Pročitajte više