Paralelni brakovi, bolest i BiH. Da, nažalost, stiže nova domaća serija

Foto: Press

Na Novu TV stiže nova serija, naslova U dobru i zlu. Priča prati lika pod imenom Veljko Srića koji živi, ni više ni manje, nego paralelni život u Hrvatskoj i u BiH. Tumači ga Filip Juričić. Nakon 25 godina Veljko oboli pa odluči iznijeti svoju istinu svima i tako nastaje drama kakva je moguća samo u domaćim pokušajima sapunica.

"Dolazimo u trenutak kad se tom čovjeku srušio cijeli svijet na glavu i sad trebamo vidjeti na koji način će se izvući. Ima puno pritisaka sa svih strana", kaže Juričić, opisujući kako je ova uloga za njega posebno izazovna. ''Drago mi je da sam u koži tog lika samo na setu, da nisam u pravom životu, jer to je stvarno jedna situacija koju si nitko ne bi priželjkivao'', dodaje.

"Paralelni život?!" Da...

Priča ide ovako:

Veljko Srića je uspješan poslovni čovjek i odan otac, ali tajna koju skriva već 25 godina prijeti mu uništiti sve što mu je važno. Na poslovnom putovanju u Bosni, Veljko ulazi u paralelni brak, pokušavajući balansirati između dvije obitelji koje ne znaju jedna za drugu. Ovaj dvostruki život dolazi do dramatičnog preokreta kada Veljko odlučuje suočiti se s posljedicama svojih odluka i razotkriti istinu koja će šokirati sve oko njega.

"Mislim da je to uvijek put u pakao, koliko god se slatko činilo, kad tad izađe na vidjelo i donese ogroman nered svim upletenima, a i samom varalici," kaže glumac Juričić, naglašavajući kako serija "preispituje moralne vrijednosti i posljedice ljudskih postupaka."

S Nove TV kažu da su likovi u seriji nadahnuti stvarnim događajima. Emitiranje kreće najesen.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.