Paris Hilton o 18+ snimci iz 2001.: Bilo mi je neugodno, govorila sam mu da ne mogu

Foto: Instagram

PARIS HILTON tvrdi da je bila pod pritiskom da snimi snimku seksa s Rickom Salomonom. U svojim memoarima Paris: The Memoir, koji uskoro izlaze, napisala je da joj je bilo neugodno kada ju je 2001. godine njezin tadašnji dečko Rick Salomon zamolio da snimi video seksa s njim. Dio njezine knjige u kojoj govori o snimci objavio je Times of London.

"Često je govorio da je to nešto što radi s drugim ženama, ali osjećala sam se čudno i neugodno zbog toga", piše Paris. "Uvijek sam mu govorila: 'Ne mogu. Previše je neugodno.'"

Imala je 19 godina kada je snimljen video

Paris, koja je u to vrijeme imala 19 godina, prisjetila se kako joj je Rick rekao da će naći nekoga drugoga s kim će snimati seks.

"Rekao mi je da, ako neću to učiniti, lako će pronaći nekoga tko hoće, a to je bila najgora stvar koju sam mogla zamisliti, da me taj odrasli čovjek ostavi, jer sam bila glupo dijete koje nije znalo igrati igrice za odrasle", napisala je Paris. Rick je stariji od nje deset godina. 

Molila ga je da ne objavi snimku

Kaže da je prije snimanja miješala alkohol s drogom. Molila ga je da ne objavi snimku, ali on ju je odbio. Objavio ju je 2004. godine. Osjećala se kao da je njezin život gotov, piše u memoarima.

"Rekao je da ima puno pravo prodati nešto što mu pripada, nešto što je imalo veliku financijsku vrijednost. Više je vrijedilo od moje privatnosti, očito. Mog dostojanstva, moje budućnosti. Obuzeli su me sram, gubitak i veliki užas", prisjetila se Hilton.

Njezina obitelj također je bila shrvana kada je snimka seksa objavljena. "Mama je legla u krevet i ostala tamo. Moj tata, crven u licu i bijesan, bio je na telefonu, zvao je odvjetnike, pokušavao mi je pomoći", ispričala je. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.