Pariški tjedan mode obilježila Katy Perry ljubavnom srećom, ali i sukobima sa Lily Allen

JUČER je u Parizu, u prostorima muzeja Louvre, održana modna revija Louisa Vuittona. Na reviju su pohitale brojne jet-setterice, a među njima su se posebno istaknule ovih dana nezaobilazna Katy Perry te lijepa Frieda Pinto, zvijezda "Milijunaša s ulice".

I dok je talentirana Frieda u medijima većinom spominjana zbog svoje egzotične ljepote zbog koje ju Woody Allen proglašava svojom novom muzom, ekscentrična Katy, koja se neprestano pojavljuje na svakoj modnoj reviji, u medijima se spominje u puno drugačijem kontekstu.

Danas o ovoj modno osviještenoj ljepotici možemo pročitati da joj na ljubavnom planu ruže cvjetaju "sve u šesnaest", jer je upecala jednog od najvećih britanskih ženskaroša Russella Branda, koji nakon samo nekoliko dana ljubavi sa Katy izjavljuje da je nepopravljivo zaljubljen, a to i dokazuje, jer svoju novopečenu ljubav prati u stopu na modnim revijama kojima ona harači.

Osim velike i novopečene ljubavi, Katy ovih dana ima sukobe sa Lily Allen jer potonja ne može podnijeti Katy, pa čak niti boraviti s njom u istoj prostoriji. Lily je naime optužila da ju Katy kopira, a Katy je ovoj uzvratila nazvavši je debelom. Na Chanelovoj reviji Lily je pjevala, a Katy se nije smjela ni približiti britanskoj inačici sebe.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.