Partnerice nogometaša dobile upute: Učinite da se vaši muški osjećaju kao pobjednici

"IZBJEGAVAJTE nepotrebne obiteljske svađe, pobrinite se da vam se suprug osjeća kao šampion i ponudite mu svu moguću potporu", takva savjete su službenici nogometnog kluba Napoli dali suprugama svojih nogometaša. Želja im je, naime, da igrači budu bezbrižni i najviše moguće motivirani te odlično raspoloženi u nastavku utrke za prvaka Italije. Napoli ima samo šest bodova zaostatka za Milanom, a pred njima je još pet utakmica.

Upute ženama i djevojkama igrača dala je supruga vlasnika kluba, Jacqueline De Laurentiis, na svečanom ručku na kojem se slavio uspjeh kluba, najveći u posljednjih 20 godina. Nadobudna Jacqueline svakoj je partnerici nogometaša predala "osam zlatnih pravila" kako pretvoriti svoje muškarce u prave pobjednike i osvajače naslova.

"Iza svakog velikog muškarca stoji velika žena. Odlični igrači su oni koji se takvima osjećaju; pobrinite se da se vaši partneri uvijek tako osjećaju. Računamo na vas tijekom ovih pet preostalih utakmica. Molim vas, izbjegavajte nepotrebne napetosti u obitelji", piše u uputama. Nije poznato kako su partnerice nogometaša reagirale na naputke iz rukovodstva kluba, a hoće li ih slijediti i koliko će pravila pomoći, pokazat će vrijeme.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.