Patricia Klasnić: I prije sam naslućivala da me Ivan vara, ali sam se pravila slijepa

AFERA oko preljuba hrvatskog reprezentativca Ivana Klasnića se ne stišava, ni u hrvatskim ni u njemačkim medijima. Klasnićeva supruga Patricia se povjerila njemačkim medijima i priznala da je i prije naslućivala da je Ivan vara, ali se pravila slijepa.

"Jedino pozitivno u ovoj situaciji je to što teško može postati gora. Sumnjala sam da me vara mjesecima prije, ali pravila sam se slijepa. Nije mi to lako priznati", jadala se Patricia. Otkrila je i da se nikad nije snalazila u svijetu nogometaša: "Suprugama nogometaša je jedini cilju u životu kupiti novu torbu Louisa Vuittona. Nisam htjela postati takva. To nije za mene".

Uskoro bivša supruga Ivana Klasnića tvrdi da je zahtjev za razvod podnijela još prije, ali je to skrivala od javnosti: "Kad se Ivan preselio u Englesku, krenule su glasine o tome da me vara, ali on je tvrdio da se ništa nije promijenilo. Kad sam se pojavila u Manchesteru, bila sam šokirana".

35-godišnja Patricia i Ivan ne razgovaraju otkako ga je ona uhvatila u preljubu. Ivan zove samo da čuje kćer. Patricia kaže da joj je dosta nogometaša: "Dosta mi je ovoga. Želim supruga koji s posla dolazi kući u pet poslijepodne".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.